Jääkiekko

Sarjakärki Lukko kohtaa tiistaina vierasottelussa Ilveksen

17.10.2022. Liigassa pelataan tiistaina kolme ottelua. Näistä herkullisin väännetään Nokia Arenalla Ilveksen ja Lukon kesken. Lue ennakko alta ja koukkaa huipputarjous otteluun!

Ottelussa yli 2,5 maalia? Nappaa jättikerroin 3O.OO

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro kohteeseen: yli 2,5 maalia (normaali kerroin 1.12*)
  4. Vedon osuessa saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Ilves – Lukko

Viikonlopun jälkeen Lukko johtaa Liigaa 26 pisteellä. Syksyllä pitkät pätkät sarjaa johtanut Ilves on sijalla kolme vain yhden pisteen päässä raumalaisista. Liigan kärki on todella tiukka, sillä kaikki kuusi parasta joukkuetta ovat viikonlopun jälkeen vain kolmen pisteen sisällä toisistaan.

Ilves pelasi kuluneella viikolla yhden ottelun CHL:ssä ja yhden Liigassa. Keskiviikkona joukkue koki vierastappion norjalaiselle Stavangerille maalein 4-2. Tappio pudotti joukkueen ulos CHL:n pudotuspeleistä. Liiga-kentille joukkue palasi lauantaina juhlaottelussa TPS:ää vastaan. Kyseisen ottelun Ilves hävisi niukasti jatkoajan jälkeen maalein 1-0. Ilves on viimeisen viiden ottelun kuntopuntarissa sijalla kuusi kahdella voitolla ja kolmella tappiolla. Edellisestä tappioista huolimatta Ilveksen pisteputki on neljän ottelun mittainen. Ilves on kuudesta kotiottelustaan hävinnyt tällä kaudella vain yhden.

Lukon kulunut viikko sisälsi kolme ottelua. Kotona joukkue otti kaksi vakuuttavaa voittoa KooKoota ja HIFK:ta vastaan yhteismaalein 6-0. Molemmissa otteluissa maalinsa piti puhtaana tulikuuma venäläismaalivahti Artjom Zagidulin. Upeaa syksyä pelaava maalivahti on kirjannut alkukauteen jo viisi nollapeliä. Zagidulinin torjuntaprosentti on 94,23 % ja päästettyjen maalien keskiarvo on 1,18. Viikon ainoassa vierasottelussa Lukko koki 2-1-tappion Pelicansille. Kyseinen tappio katkaisi joukkueen kahdeksan ottelun mittaisen pisteputken. 

Lukko on päästänyt tällä kaudella 13 otteluun ainoastaan 17 maalia. Kyseinen määrä on pienin Liigan kaikista joukkueista. Ilveksellä on puolestaan sarjan paras ylivoima. Tupsukorvat ovat tehneet syksyyn peräti 12 ylivoimamaalia onnistumisprosentilla 30,77 %.

Lukon kapteeni Anrei Hakulinen kirjasi viime viikon otteluihin tehopisteet 1+3 ja nousi tehopistein 6+8=14 Liigan pistepörssin kärkeen. Ilveksen tehokkain pelaaja on ollut kokenut Petri Kontiola tehopistein 3+7=10. 

Viime kauden neljästä keskinäisestä kohtaamisesta Ilves voitti kolme varsinaisella peliajalla.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja