Jääkiekko

Pelivihje: Edmonton Oilers – Seattle Kraken 16.11.

15.11.2023. Seattlen heikko hyökkäyspelaaminen saa underit näyttämään kiinnostavilta pelikohteilta.

Woodcroft ulos

Edmontonissa nähtiin odotettu muutos Jay Woodcroftin saadessa potkut viikonloppuna. Woodcroftin viimeiseksi peliksi jäi voittopeli nimenomaan Seattlea vastaan, ja tuosta pelistähän saatiin osuma myös Broidin vihjeitä peesaaville. Viime vihjeessä käytiin läpi tilastoja Edmontonin tuloksellisesti surkean syksyn takana. Yhteenvetona voi sanoa, että melkoinen varianssikenkä heilahti päin Woodcroftia.

Manttelinperijä Kris Knoblauch pääsee jatkamaan työtä otollisista asetelmista. Usein kesken kauden aloittavat päävalmentajat perivät pelillisessä kriisissä kamppailevan joukkueen. Oilers on ollut kaikkea muuta dominoiden keskimäärin peliensä tapahtumia 56 prosentin osuudella maaliodottamasta. Odotuksissa on pystysuoraa nousua tämänhetkiseltä konferenssin 15. sijalta.

Seattle tuskailee maalinteon kanssa

Viime kaudella ratkaisijaosaston leveydellä säväyttänyt Seattle Kraken ei ole vielä löytänyt vastaavaa tehokkuutta. Kahden ja puolen maalin keskiarvolla ei juhlita nykypäivän NHL:ssä, ellei puolustuspään peli ole vastaavasti aivan timanttista. Kraken on pikemminkin keskinkertainen. Maalilla kärsitään yhä Philipp Grubauerin jatkuvista ohipeleistä, ja Joey Daccord onkin jo noussut haastamaan ykkösvahdin roolista.

Andre Burakovskyn ja Jordan Eberlen loukkaantumiset pahentavat hyökkäyspelin ongelmia. Kärkiketjuissa on huutava pula ratkaisijoista, etenkin kun Matty Beniersin ja Jared McCannin taso on hiipunut viime kaudesta. McCannin kentällä ollessa Krakenin 5vs.5-maaliodottama on ollut vaivaiset 41 prosenttia.

Vähämaalisuutta vetoihin

Edmontonin peleissä runsasmaalisuus on tyypillisesti perusoletuksena. Tänään tilanne voi olla toinen, sillä Seattlella ei ole mitään eväitä haastaa kotijoukkuetta hyökkäyspelissä. Kraken joutuu lähtemään peliin nöyrästi puolustuksen kautta toivoen samalla keskimääräistä parempaa esitystä omalta maalivahdilta.

Vähämaalisuudessa on ideaa kirjoitushetken kertoimilla. Koko ottelun sisältävä alle 6,5 tuo ComeOnilla kertoimeksi 2,08. Lunastukselle päästään 51 prosentin todennäköisyydellä ja panokseksi riittää neljä yksikköä.

Pelataan: Alle 6.5 (sis. jatkoaika ja rankkarit) @ 2.08
Panostaso: 4/10

  1. Avaa pelitili ComeOnille tästä linkistä
  2. Talleta 3O euroa
  3. Veikkaa koko summalla underia
  4. Voitit tai hävisit, saat kolme 1O euron ilmaisvetoa ilman kierrätystä!


Ottelu pelataan 16.11.2023 klo 3.30
Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.

Esa Kostet
X: @konekostet

Muita aiheeseen liittyviä juttuja