Jalkapallo

Sunnuntaina kauden ensimmäinen El Clasico

15.10.2022. Sunnuntaina urheilumaailma pysähtyy seuraamaan kauden ensimmäistä El Clasicoa Real Madridin ja Barcelonan välillä. Ottelupari on täynnä tunnetta ja taistelupareja – kumpi juhlii sunnuntaina Santiago Bernabeulla? Lue ennakko ja nappaa lisäjännitystä peliin huipputarjouksella!

Poimi 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto El Clasicoon (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Ennakko: Real Madrid – Barcelona

La Ligassa Real Madrid ja Barcelona ovat karanneet muista kahdeksan kierroksen jälkeen. Kaksikolla on pisteitä 22 ja kolmantena oleva Athletic Bilbao on heistä viiden pisteen päässä. Barcelona on kaksikosta vielä edellä paremman maalieron ansiosta.

Mestareiden liigassa Real Madrid varmisti jatkopaikkansa tiistaina tasapelillä Shakhtar Donetskia vastaan. Shakhtar johti ottelua pitkään, mutta Real tuli tasoihin viidennellä lisäaikaminuutilla Antonio Rudigerin osumalla. Barcelona on puolestaan kompuroinut Mestareiden liigassa pahasti. Barcelona pelasi keskiviikkona Interin kanssa tasan maalein 3-3 ja joukkue on hyvin lähellä putoamista Eurooppa-liigaan.

La Ligassa Barcelonalla on puolestaan kulkenut mainiosti. Joukkue nimittäin liitää seitsemän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Kotimaassa Barcelona on pitänyt maalinsa puhtaana kuudessa ottelussa peräkkäin. Joukkueen maaliero on huima 20-1 ja ainoan maalin heille on onnistunut tekemään Real Sociedad elokuussa. Maajoukkuetauon jälkeen joukkueen trendi on ollut kuitenkin laskeva.

Real Madrid on pelannut alkukauden kokonaan ilman tappioita. La Ligassa joukkue on kokenut ainoan pistemenetyksensä kotiottelussa Osasunaa vastaan. Real Madridin maaliero on kauden ensimmäisissä otteluissa 19-7. Barcelonan tavoin joukkueen hyökkäyspelaaminen ei ole viime aikoina ollut totutun iloista ja tehokasta.

Viime kauden El Clasicot La Ligassa päättyivät vierasvoittoihin. Syksyllä Real Madrid otti 2-1-voiton ja keväällä oli Barcelonan vuoro voittaa maalein 4-0. Espanjan Super Cupissa Real Madrid voitti jatko-ottelun jälkeen maalein 3-2.

Sunnuntain ottelusta odotetaan erittäin kiivasta. Barcelona teki kesällä ison kasan hankintoja ja sitä myöten joukkueiden välinen tasoero on kaventunut. Kentällä toisensa kohtaavat viime vuosien pelätyimmät hyökkääjät Karim Benzema ja Robert Lewandowski. Penkin päässä toisiaan haastavat Carlo Ancelotti ja Xavi. Kumpi suurseuroista ottaa henkisen yliotteen heti kauden ensimetreillä?

Broidi


Poimi 25 euron ilmaisveto ilman kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto El Clasicoon (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon – ei kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja