Jalkapallo

Kuuma Milanon derby on lauantain helmi

4.2.2022. Eurooppalaisen jalkapallon huippusarjat palaavat jälleen täyttämään penkkiurheilijoiden viikonlopun maajoukkuetauon jälkeen. Serie A:ssa pelataan lauantaina kaunis ja tulikuuma derby Inter Milanin ja AC Milanin välillä. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous!

Nappaa kaksi 2O euron ilmaisvetoa

  1. Avaa pelitili Fansbetille
  2. Talleta vähintään kaksikymppiä
  3. Lyö 2O euron yhdistelmäveto*
  4. Saat kaksi 2O euron ilmaisvetoa – ei kierrätystä!

*Vähintään kolme kohdetta minimikertoimella 1.4O/kohde.


Ennakko: Inter – AC Milan

Serie A:ssa ollaan pelattu joukkueesta riippuen tähän mennessä 22-23 ottelua. Maajoukkuetauolta palataan Interin johdossa 53 pisteellä. Napoli ja AC Milan ovat Interin lähimmät kilpailijat 49 pisteellä. Näinpä mestaruustaisteluakin ajatellen lauantain ottelussa on jaossa isot kolme pistettä. 

Inter on pelannut edellisen ottelunsa 22. tammikuuta Veneziaa vastaan. Kyseisessä ottelussa Venezia vastasi avausmaalista ja Inter kampesi itsensä voittoon vasta ottelun 90. minuutilla Edin Dzekon maalilla. Inter on ollut Serie A:ssa viime kuukaudet suvereeni, sillä joukkue on ennen lauantaita pelannut 14 ottelua putkeen tappioitta.

Inter on ollut tällä kaudella Serie A:n paras kotijoukkue. Se on voittanut kaikki seitsemän edellistä kotiotteluaan ja koko kauden saldo 11 kotiottelusta on yhdeksän voittoa sekä kaksi tasapeliä. 

AC Milan on pelannut edellisen ottelunsa 23. tammikuuta Juventusta vastaan. Kyseinen ottelu päättyi Milanin hallinnasta huolimatta maalittomaan 0-0-tasatulokseen. Milan on pelannut kaksi edellistä otteluaan voitoitta 17. tammikuuta pelatun ottelun päätyttyä Spezian 1-2-voittoon.

Milan on tehnyt tällä kaudella Serie A:ssa Interin jälkeen toiseksi eniten maaleja, mutta puolustuspäässä Milan ei ole kyennyt olemaan yhtä vakuuttava kuin paikallisvastustajansa. 

Kauden ensimmäinen Derby della Madonnina päättyi marraskuussa tasatulokseen 1-1. Kyseisessä ottelussa molemmat maalit nähtiin jo ensimmäisellä puoliajalla ja ottelun mieleenpainuvin hetki oli AC Milanista Interin paitaan siirtyneen Hakan Calhanoglun provosoiva tuuletus onnistuneen rangaistuspotkun jälkeen. 

Kauden ensimmäinen derby oli erittäin vauhdikas ja varsinkin ensimmäisellä puoliajalla katsojia hemmoteltiin erittäin intensiivisellä jalkapallolla. Inter on ollut jo pidemmän aikaa Serie A:n vakuuttavin joukkue ja se lähteekin lauantain otteluun oikeutetusti ennakkosuosikkina.


Lisäjännitystä futisvetoihin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja