Jalkapallo

Chelsea ja Villarreal kohtaavat Super Cupissa

9.8.2021. Viime kauden Mestarien liigan voittaja Chelsea sekä Eurooppa-liigan valloittanut Villarreal ottavat varaslähdön tulevaan kauteen keskiviikkona jokavuotisessa UEFA Super Cupissa. Villarreal on tulevaan otteluun altavastaaja, mutta samalla lontoolaisten vire on uuden kauden alkaessa kysymysmerkki. Lue Broidin ennakko otteluun alta ja hyödynnä huipputarjous Chelsean voitolle!

Ennakko: Chelsea-Villarreal

Kesken viime kauden Chelsean peräsimeen tullut Thomas Tuchel sai joukkueensa keväällä huimaan lentoon, mikä toi sille isokorvaisen pokaalin kauden päätteeksi. Tuchel luottaa myös tulevalla kaudella hyväksi todettuun pelitapaan, jossa vastustaja jätetään mahdollisimman vähille maalipaikoille tiiviillä puolustamisella. Siirtomarkkinoilla Chelsea on ollut hiljainen, mikä oli odotettavissa viime kesäisen hulinan jälkeen. Huhuissa liikkuu vielä kuitenkin belgialaisen Romelu Lukakun nimi, jonka palveluksista seura on lähteiden mukaan valmis maksamaan yli 100 miljoonan siirtosumman. Chelsean kokoonpano keskiviikolle on mahdotonta ennustaa kesän rasitusten sekä tulevana viikonloppuna alkavan Valioliigan vuoksi. Ainakin Jorginho, Mason Mount sekä Thiago Silva huilaavat tulevan ottelun, mutta Chelsea on silti helppo laittaa selväksi ennakkosuosikiksi, sillä kokoonpanosta löytyy Kai Havertzin ja N’Golo Kanten kaltaisia tähtiä.

Keltainen sukellusvene Villarreal pelasi Euroopassa Chelsean tapaan huikean kevään ja se lähteekin keskiviikkoiseen kamppailuun 15 ottelun tappiottomassa putkessa eurooppalaisissa kilpailuissa. Villarreal on osoittanut aikaisemminkin vahvuuttaan altavastaajana. Tästä todisteena ovat keväiset voitot sekä Arsenalista että Manchester Unitedista. Joukkue ei ole muuttunut radikaalisti sitten viime kauden. Isoimman satsauksen seura teki ostaessa jo viime kaudella lainalla olleen Juan Foythin 15 miljoonalla eurolla Tottenhamista. Viime kaudella 23 maalia Espanjan pääsarjassa tehnyt Gerard Moreno kannattaa ottaa ottelussa seurantaan keltapaitojen puolelta. 

Ottelun kuva tulee olemaan se, että Chelsea pitää palloa ja luo tukun hyviä maalipaikkoja hyvien hyökkäyspään pelaajien voimin. Villarrealille altavastaajana oleminen tämän tason otteluissa ei ole uutta ja se on aikaisemmin osoittanut sitkeytensä sekä luonteensa isoissa otteluissa. Chelsean oletetaan voittavan ottelu, mikä olisi muille Valioliigaseuroille myrskyvaroitus alkavan kauden alla.


Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja