Jalkapallo

Ranskan Ligue 1 alkaa – PSG kehissä lauantaina

6.8.2021. Jalkapalloileva maailma on saanut kesällä nauttia huippujalkapallosta EM-kisojen, Copa American sekä Olympialaisten myötä, mutta elokuun saapuessa on aika käynnistää Euroopan huippusarjat seurajoukkueiden osalta. Ensimmäisenä vuorossa on Ranskan pääsarja Ligue 1, jonka suurin mestarisuosikki PSG on vahvistunut hurjasti alkavalle kaudelle. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous pariisilaisten voitolle!


Ennakko: Troyes-PSG

Lauantai-illan kotijoukkue Troyes on tuore sarjanousija sekä Ligue 2:n hallitseva mestari. Joukkue pelasi viimeksi pääsarjassa kaudella 2017/18, jolloin se oli sarjan 19. Troyes operoi tulevalla kaudella pienenä seurana hyvin niukalla budjetilla ja sille ollaankin ennakoitu hyvin hankalaa kautta. Joukkueesta kannattaa seurata 34-vuotiasta hyökkääjää Yoann Touzgharia, joka iski viime kaudella Ligue 2:ssa 16 maalia ollen maalipörssin kolmas.

Sarjan ylivoimainen mestarisuosikki PSG hakee parannusta aikaisempaan, sillä Champions Leaguessa menestys on kiertänyt ja kotimaan sarjassa Lille katkaisi kauden päätteeksi seuran kolmen vuoden mestaruusputken. Tämä on näkynyt PSG:ssä kesän pelaajamarkkinoilla, joilla se on koko Euroopan yksi suurimpia voittajia. Real Madridin kapteeni Sergio Ramos, EM-kisojen parhaaksi pelaajaksi valittu Gianluigi Donnarumma sekä Liverpoolin Georginio Wijnaldum saapuivat kaikki Pariisiin käsittämättömästi ilmaisella siirrolla. Lisäksi kukkaron nyörejä avattiin hankkiḿalla Achraf Hakimi Serie A:n mestarista Interistä. Lähtijöiden ollessa lähes nollissa on PSG tulevalla kaudella yksi Euroopan suurimpia. 

PSG avasi virallisesti kautensa viime sunnuntaina Super Cupin finaalissa Lilleä vastaan. Ottelu päättyi PSG:n 1-0 tappioon, mutta PSG:n kokoonpano on vielä tässä vaiheessa syksyä hyvinkin vajavainen. Kesän arvoturnausten jälkeen osa pelaajista on vasta palaamassa harjoituksiin, mikä näkyy väistämättä myös PSG:n tasoisen joukkueen pelaamisessa. Normaaleista avauskokoonpanon pelaajista Hakimin, Wijnaldumin ja Presnel Kimpemben oletetaan ainakin lauantaina pelaavan samalla, kun muun muassa Donnarumma, Neymar, Kylian Mbappe sekä Angel Di Maria huilaavat tulevan kamppailun. 

PSG:n materiaalin tulisi lauantaina riittää edellisistä seikoista huolimatta ja se lähteekin otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Sarjanousijan etsikkoaika on kuitenkin nimenomaan alkukaudesta ja Troyes lähtee lähteiden mukaan otteluun taistelemaan parhaalla pelaajistollaan.


Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja