Jalkapallo

Hyvävireinen HJK haastaa Malmön Mestarien liigassa

20.7.2021. HJK:n ja Malmön välisessä otteluparissa on kovat panokset, sillä voittaja kohtaa Glen Kamaran edustaman Rangersin ja varmistaa paikkansa vähintään Conference Leaguen lohkovaiheessa. Lue ennakko alta ja hyödynnä jättikerroin keskiviikon ensimmäiseen osaotteluun!

Euro HJK:lle tuo satasen

Broidi ja Mr Green tarjoavat lisäjännitystä Malmö-otteluun. Näin nappaat jättikertoimen Klubin voitolle:

  1. Avaa pelitili Mr Greenille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Valitse HJK:n voitto kupongille kertoimella 1OO.OO
  4. Jos HJK voittaa, sinä voitat 1OO euroa!

*Kaikki voitot ovat nostettavissa ilman kierrätysehtoja.


Malmö selkeä suosikki, HJK:lla yllätysmahdollisuus

Hallitseva Ruotsin mestari Malmö tavoittelee paikkaa Mestarien liigan lohkovaiheessa kuuden vuoden tauon jälkeen. Joukkue johtaa Allsvenskania kahden pisteen erolla ennen Djurgårdenia.

HJK on ollut Veikkausliigassa vielä suvereenimpi, sillä 12 ottelun saldo on vaikuttava 10-1-1. Toisena majaileva Kuopion Palloseura on jäänyt jo kuuden pisteen päähän. Mestarien liigan edellisellä karsintakierroksella Klubi kylvetti montenegrolaisen Buducnostin yhteismaalein 7-1.

Malmöllä oli vaikeampaa, sillä Riga FC taipui niukasti maalein 2-1. On toki hyvä muistaa, että latvialaiset ovat jo näyttäneet tasonsa pudottamalla mm. HJK:n jatkosta vuonna 2019.

Ruotsin liigassa Malmö on ollut hienossa vireessä: heinäkuun alun Norrköping-tappiota seurasi murskavoitot Siriuksesta (4-0) ja Degerforsista (5-0). Kroatialainen kärkimies Antonio Colak on ollut kelpo iskussa.

HJK hävisi viime viikonloppuna AC Oululle 2-1, mutta joukkue lepuutti montaa avauskokoonpanon pelaajaa. Oulu-pettymystä ennen helsinkiläiset olivat voittaneet peräti 11 ottelua putkeen kaikissa kilpailuissa. Toni Koskelan suojatit lähtevät siis mainioista asetelmista haastamaan Etelä-Ruotsin suurseuraa.

Arvio: Malmö on kertoimien valossa selkeä suosikki (1.4O), mutta HJK:n huippuvireen myötä vierasvoitosta tarjottava kerroin (8.5O -> 1OO.OO) houkuttelee.


Lisäjännitystä matsiin?


Mr Green jo testattu? Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja