Jalkapallo

KuPS suursuosikkina torstain kotiotteluun

14.7.2021. Kuopion Palloseura kohtaa torstai-iltana uudessa Konferenssiliigassa FC Noahin. Ensimmäinen osaottelu päättyi yllättäen armenialaisten 1-0-kotivoittoon, mutta Kuopion Väre Areenan tekonurmella keltamustat ovat jättisuosikkeja. Lue Broidin ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous KuPS:n voitolle!


Ennakko: KuPS – FC Noah

Kuopion Palloseura taipui viime torstaina FC Noahille Jerevanissa maalein 1-0. Ottelun ainoa maali nähtiin 77. peliminuutilla, kun KuPS:n keskikenttäpelaaja Anton Popovitch nikkasi tyylikkäästi, mutta varsin epäonnekkaasti pallon omaan verkkoon.

Ottelu alkoi Jerevanin saunassa eli yli 30 asteen helteessä hermostuneesti. Molemmilla joukkueilla oli vaikeuksia pallollisessa pelaamisessa ja harhasyötöt leimasivatkin matsin ensimmäistä 10-15-minuuttista. FC Noah sai ottelun ensimmäisen maalipaikan, kun peliä oli pelattu reilut viisi minuuttia. Paitsiolta haiskahtaneessa tilanteessa kärkimies Aleksandr Karapetyan oli unohdettu maalin edustalle, mutta hyökkääjän ohjaus suuntautui reilusti maalin yli.

Hermostuneen alun jälkeen KuPS sai paremman otteen ja otti pelin hallintaansa. Lähimpänä maalia kuopiolaiset olivat puolen tunnin pelin jälkeen, kun Popovitchin kaukolaukaus kilahti tolppaan. 

Toisella puoliajalla Lucas Rangelille pelattiin näyttävän syöttökombinaation päätteeksi loistava maalipaikka, mutta brassikärki tuhnuili pallon noin kuudesta metristä yli maalin.

Noin varttia ennen loppua armenialaiset iskivät. Saná oli unohdettu vapaaseen tilaan vasemmalle laidalla, josta hän keskitti puolikorkean pallon takaviistoon. Popovitch yritti puolustaa vapaana olleen Petros Avetisyanin pois tilanteesta, mutta puski samalla pallon epäonnekkaasti omaan maaliin ja näin FC Noah tarrasi kiinni jatkopaikkaan 1-0-voitolla.

Torstain toiseen osaan KuPS lähtee kaikesta huolimatta jättisuosikkina. Joukkue on voittanut Veikkausliigassa jo kuusi ottelua putkeen päästäen vain yhden maalin. Armenian liigassa toiseksi sijoittunut FC Noah ei sen sijaan ole edes aloittanut kauttaan vielä, joten pelituntuman puutekin sataa kuopiolaisten laariin.

Arvio: KuPS selvään 3-0-voittoon.


Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja