Jalkapallo

Chelsea kotivoittoon? Hyödynnä korotettu kerroin 3O.OO

16.3.2021. Mestarien liigan neljännesvälierät huipentuvat keskiviikkona klo 22, kun Chelsea isännöi Atletico Madridia Stamford Bridgellä. Avausosa päättyi Olivier Giroudin upealla saksarilla Chelsean 1-0-voittoon, joten otteluparissa on vielä kaikki täysin auki.

Euro Chelsealle tuo kolmekymppiä

Broidi ja Mr Green tarjoavat hulppean kertoimen 3O.OO Chelsean kotivoitolle. Näin hyödynnät tarjouksen:

  1. Siirry Mr Greenille tästä linkistä
  2. Klikkaa ”Aseta veto” ja avaa pelitili
  3. Valitse Chelsean voitto kupongille, niin näet korotetun kertoimen 3O.OO.
  4. Jos Chelsea voittaa, sinä voitat kolmekymppiä!

Kaikki mahdolliset voitot ovat nostettavissa ilman kierrätysehtoja.


Tuchelin johdolla kohti finaalia?

Chelsea-päävalmentaja Thomas Tuchelilla on tuore kokemus Mestarien liigassa menestymisestä, sillä saksalainen luotsasi entisen seuransa PSG:n viime kaudella finaaliin asti. Bayern nosteli kuitenkin kannua 1-0-voiton jälkeen.

Myös Atleticon käskyttäjä Diego Simeonella on huonoja muistoja finaaleista, sillä joukkue hävisi Real Madridille peräti kahdesti vuosina 2014 ja 2016. Keskiviikkona ei kuitenkaan pelata finaalipaikasta, vaan jatkosta Mestarien liigan puolivälieriin.

Kotijoukkue Chelsea lähtee otteluun hyvässä vireessä: lontoolaiset eivät ole hävinneet vielä otteluakaan Tuchelin alaisuudessa. Viikonlopun vieraspeli Leedsiä vastaan päättyi tosin pienoiseen pettymykseen 0-0-tasapelin myötä. Tätä edelsi kuitenkin maukkaat voitot Liverpoolista ja Evertonista.

Myös Atletico joutui jakamaan pisteet Getafen kanssa viikonloppuna 0-0-tasurilla. Tuloksen myötä Barcelona nousi jo neljän pisteen päähän La Ligan kärkipaikalla keikkuvasta Colchoneros-miehistöstä. Keskiviikon ottelusta voi odottaa todella intensiivistä ja ympäripyöreää. Jos peli jatkuu avausosasta tutulla kaavalla, on Chelsea vahvoilla.

Broidi uskoo Tuchelin suojattien vahvaan vireeseen. Chelsea jatkoon ja Atletico kotimaahan keskittymään La Ligan mestaruusjahtiin.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Christensen, Rüdiger; James, Kanté, Kovačić, Alonso; Hudson-Odoi, Giroud, Werner

Atlético: Oblak; Trippier, Savić, Felipe, Hermoso, Carrasco; Llorente, Koke, Lemar; Correa, Suárez


MrGreen jo testattu? Katso kaikki tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja