Jalkapallo

Eurokentillä puolivälieräpaikat jaossa

15.3.2021. Sekä Mestarien liigassa että Eurooppa-liigassa ratkaistaan tällä viikolla puolivälieriin selviytyvät joukkueet. Broidi ennakoi valikoituja matseja jokaiselta päivältä tiistaista torstaihin – ota setti lukuun alta ja hyödynnä huipputarjous!

Nappaa viidenkympin ilmaisveto – ei kierrätystä

Broidi ja Casumo tarjoavat uusille asiakkaille lisäjännitystä matseihin. Näin lunastat ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto minimikertoimella 1.6O
  3. Kävi vedossasi miten tahansa, saat palkinnoksi 5O euron ilmaisvedon!

Manchester City – Mönchengladbach

Joukkueet iskevät yhteen tiistaina klo 22 Etihad Stadiumilla. Ensimmäinen osaottelu päättyi Bernardo Silvan ja Gabriel Jesusin maaleilla Manchester Cityn 2-0-vierasvoittoon, joten Gladbachilla on melkoinen vuori kiivettävänä. Rehellisyyden nimissä juuri kukaan tuskin uskoo saksalaisten jatkopaikkaan, sillä Pep Guardiolan City on ehkä maailman paras seurajoukkue juuri tällä hetkellä. Joukkue on kulkenut Man United -tappiota lukuun ottamatta voitosta voittoon koko kalenterivuoden 2021.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Man City: Ederson; Walker, Rúben Dias, Laporte, Zinchenko; Rodri, Gündoğan; Ferran Torres, De Bruyne, Sterling; Agüero

Gladbach: Sommer; Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini; Zakaria, Neuhaus; Hofmann, Stindl, Wolf; Pléa


Bayern München – Lazio

Toinen osaottelu pelataan Allianz Arenalla keskiviikkona klo 22. Bayern on löytänyt kevään korvilla taas tutuksi tulleen huippuiskun. Ensimmäisen Lazio-ottelun 4-1-voiton jälkeen eteläsaksalaiset ovat pelanneet Bundesliigassa kolme ottelua, joista saldona on 3 voittoa murskaavalla maalierolla 12-4. Robert Lewandowski on jatkanut siitä mihin viime kaudella: puolalaisella on kasassa jo käsittämättömät 32 maalia Bundesliigassa ja 6 maalisyöttöä siihen kylkeen. Hurja ukko.

Seitsemäntenä Serie A:ssa majailevan Lazio vire on ollut ailahtelevampi, sillä Bayern-matsia seurasi kaksi tappiota kotimaan liigassa. Viikonloppuna roomalaiset palasivat kuitenkin voittokantaan, kun Crotone kaatui niukasti maalein 3-2. Ottelupari on jo käytännössä taputeltu, mutta vetojen kannalta matsiin löytyy varmasti kosolti mielenkiintoista pelattavaa.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Bayern: Neuer; Pavard, Süle, Alaba, Davies; Roca, Goretzka; Sané, Müller, Gnabry; Lewandowski

Lazio: Reina; Patric, Acerbi, Radu; Marušic, Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto, Lulić; Correa, Immobile


AC Milan – Manchester United

Kaksi jättiläistä taistelevat Eurooppa-liigan puolivälieräpaikasta San Sirolla torstai-iltana klo 22 alkaen. Avausosa Manchesterissa päättyi viikko sitten kutkuttavaan 1-1-tasapeliin. Zlatan Ibrahimovicin pelikunto on yhä arvoitus. On sanomattakin selvää, että ruotsalaisen läsnäolo kentällä toisi rutkasti itseluottamusta koko Rossoneri-miehistölle. Milan hävisi viikonloppuna Napolille 1-0, joten Serie A:n mestaruushaaveet on jo lähes haudattu.

Valioliigassa toisena oleva Manchester United voitti sen sijaan sunnuntaina West Hamin kotonaan maalein 1-0. Joukkue lähteekin kertoimien valossa suosikkina otteluun. Sairastuvalla jatkavat muun muassa Paul Pogba ja Donny van de Beek, mutta laaja materiaali takaa sen, että San Siron nurmelle juoksutetaan torstaina huippulaadukas yksitoistikko.


Casumo jo testattu? Katso muut tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja