Jalkapallo

Real Madrid suosikkina kauden ensimmäiseen El Clasicoon

22.10.2021. Sunnuntaina pelataan kauden ensimmäinen El Clasico Barcelonan Camp Noulla. Tämä on myös joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Lionel Messin lähdön jälkeen. Real Madrid on ollut alkukaudesta joukkueista selvästi vahvempi ja vaarallisempi hyökkäyspäässä. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous otteluun.

Hyödynnä 25 euron riskitön veto

Broidi tarjoaa lisäjännitystä El Clasicoon. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa koko summalla (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et onnistu tuplaamaan talletustasi, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: FC Barcelona – Real Madrid

El Clasico on yksittäisenä otteluna menettänyt merkitystään vuosi vuodelta ensin Cristiano Ronaldon ja sittemmin Messin poistumisen takia. Tuleva isojen kohtaaminen on ensimmäinen pitkään pitkään aikaan kun näistä kahdesta aikamme suurimmasta kumpaakaan ei nähdä kentällä.

Paljon näissäkin ennakoissa parjattu FC Barcelona on ainakin hetkeksi kohottanut asemiaan, sillä se saapuu viikonlopun otteluun kaikki kilpailut mukaan lukien kahden peräkkäisen voiton saattelemana. Viime viikonloppuna joukkue kaatoi Valencian kotona 3-1 ja viikolla jalkoihin jäi Mestarien liigassa Dynamo Kiev lukemin 1-0.

Seuran tila on edelleen kaukana ideaalista, mutta iloa joukkueen arkeen on tuonut paluut sairastuvalta. Hiljattain pitkän jatkosopimuksen seuraan tehnyt Ansu Fati on ollut pitkästä loukkaantumisesta toivuttuaan pirteä, jonka lisäksi vasta 18-vuotias hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella viiteen otteluun kaksi maalia.

Loukkaantumisten kanssa alkukaudesta paininut Barcelona on saanut kokoonpanoonsa myös toisen tähden, kun Sergio Aguero palasi Valenciaa vastaan pelikentille pitkän tauon jälkeen.

Real Madrid palasi tappiollisen ajanjakson jälkeen voittojen tielle viikolla Mestarien liigassa Shakhtar Donetskia vastaan. Madridilaiset löivät ukrainalaiset maanrakoon ottelun toisella puoliajalla matsin päättyessä tylyihin 0-5-lukemiin.

Ottelun ratkaisumaaleista vastasi tuttu tehoduo Karim BenzemaVinicius Junior. Molemmat ovat La Ligan maalipörssissä kolmen parhaan joukossa ja duo on tehnyt alkukauteen 63,6 % Real Madridin kaikista La Liga-maaleista. Benzema on alkukaudesta noussut yhdeksi maailman parhaista pelaajista, mutta jopa häntä suuremman vaikutuksen on toistaiseksi tehnyt Vinicius. Nuori brasilialainen on saanut kesän aikana viimeistelyn todella korkealle tasolle ja entinen naurunaihe onkin tätä nykyä yksi maailman vaarallisimpia pelaajia hyökkäyskolmanneksella.

Ylivoimaisesti Espanjan pääsarjassa eniten maaleja tehnyt Real Madrid lähtee tulevaan otteluun sarjan toiselta sijalta kolme pistettä ottelun enemmän pelanneen Real Sociedadin perässä.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja