Jääkiekko

Washington suosikki lauantain Prime Time -ottelussa

22.10.2021. NHL:n viikonlopun Prime Time -kattaus aloitetaan lauantai-iltana todellisella herkkupalalla, kun Washington Capitals kohtaa kotikaukalossaan Calgary Flamesin. Kumpi nappaa pisteet lauantaina? Lue Broidin ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Nappaa 5O euron ilmaisveto – ei kierrätystä

Broidi ja iBet tarjoavat lisäjännitystä NHL-jäille. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili iBetille
  2. Talleta 25 euroa
  3. Saat 5O euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Ilmaisvedot maksetaan pelitileille kolmen arkipäivän sisällä talletuksesta.


Ennakko: Washington Capitals – Calgary Flames

Kyseiset joukkueet ovat kohdanneet toisensa edellisen kerran marraskuussa 2019 johtuen vallitsevasta pandemiatilanteesta. Kotijoukkue Washington on saapunut uuteen NHL-kauteen ryminällä viime kauden pudotuspelipettymyksen jälkeen.

Joukkue aiheutti ennen kautta epäilyksiä ikääntyneen kokoonpanonsa johdosta, mutta mitä vielä. Washington pelaa tällä hetkellä uskomattoman hyvää jääkiekkoa kapteeni Alexander Ovechkinin johdolla. Venäläinen maalipyssy on iskenyt kirjoitushetkellä kolmeen pelaamaansa otteluun tehopisteet 4+2. Ovechkinille tulitukea on vierellä antanut maanmies Evgeny Kuznetsov tehopistein 2+4.

Washington on kirjoitushetkellä voittanut kolmesta pelaamastaan ottelusta kaksi maalierolla 12-6. Washington kuuluu kaudesta toiseen NHL:n suurimpiin ennakkosuosikkeihin ja kieltämättä sen kokoonpano on varsinkin hyökkäyssuuntaan todella potentiaalinen. Lisäksi se tunnetaan yhtenä sarjan fyysisempänä joukkueena, joka horjuttaa vastustajaa varsinkin kevään merkittävimmissä otteluissa.

Calgary oli Kanadan divisioonassa yksi viime kauden suurimpia pettymyksiä. Hyökkäyspäähän ison potentiaalin omaava joukkue jäi kauden päätteeksi neljällä pisteellä pudotuspelien ulkopuolelle. Kesken viime kauden joukkueen päävalmentajaksi saapui vanhan koulukunnan koutsi Darryl Sutter. Sutterin alaisuudessa meno on ollut alkukaudesta vähintään yhtä aneeminen. Kirjoitushetkellä joukkue on pelannut kaksi ottelua, joista se on hävinnyt molemmat maalierolla 4-8.

Tälläkin kaudella ykkösketjulta Matthew TkachukElias LindholmJohnny Gaudreau odotetaan urotekoja, jotta kanadalaisjoukkue nähtäisiin keväällä pudotuspeleissä. Suomen lippua joukkueessa kantaa viime syksynä Liigassa lainalla dominoinut Juuso Välimäki. 23-vuotias puolustaja on vakiinnuttanut alkukaudesta paikkansa joukkueen kolmannessa puolustajaparissa noin 14 minuutin peliajalla. 

Calgaryllä on lauantaina edessä hyvin haastava vierasottelu, johon se ei voi lähteä höntyilemään. Sen on saatava puolustuspelaaminen kuntoon ja jäähyttömyys on avain menestykseen Washingtonin kaltaista tähtisikermää vastaan. Washington on joukkueista luisteluvoimaisempi ja se saa tämän päälle taakseen fanaattisen kotiyleisönsä. NHL:ssä mikä tahansa on mahdollista, mutta Calgaryn mahdollisuus on lauantaina todella laiha yhtä sarjan parasta joukkuetta vastaan.


Lisäjännitystä NHL-jäille?

iBet jo testattu? Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja