Jääkiekko

Tappara ja HIFK iskevät yhteen toistamiseen viikon sisällä

20.10.2021. Liigassa torstain ainoa ottelu pelataan Hakametsässä Tapparan isännöidessä HIFK:ta. Kyseessä on kauden toinen kohtaaminen, sillä joukkueet ottivat mittaa toisistaan myös viime viikon torstaina. HIFK voitti Helsingissä pelatun ottelun maalein 4-2. Miten käy torstaina Tampereella? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Nappaa 5O euron ilmaisveto – ei kierrätystä

Broidi ja iBet tarjoavat lisäjännitystä Liigaan. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili iBetille
  2. Talleta 25 euroa
  3. Saat 5O euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Ilmaisvedot maksetaan pelitileille kolmen arkipäivän sisällä talletuksesta.


Ennakko: Tappara – HIFK

Suurimpina ennakkosuosikkeina Liiga-kauteen lähtenyt kaksikko vaeltaa heikon alkukauden jälkeen kuuden parhaan joukkueen ulkopuolella. Molemmat ovat pelanneet tänä syksynä 13 ottelua, joiden tulokset osoittavat HIFK:lle sijaa seitsemän ja Tapparalle sijaa yhdeksän. Tappara on jäänyt sarjan kärkipaikalla olevasta TPS:stä jo kymmenen pisteen päähän.

Viimeisiä otteluita legendaarisessa Hakametsän jäähallissa pelaava Tappara saapuu torstaiseen otteluun alla voitto Pelicansista. Tappara pelasi viime viikolla yhteensä kolme ottelua, joista yksi oli voitollinen CHL-ottelu Skellefteåta vastaan. Torstaina joukkue hävisi Helsingissä HIFK:lle 4-2 ja lauantaina se palasi voittojen tielle kotona lukemin 3-2.

Tapparan pelaamista on alkukaudesta leimannut epätasaisuus. Lisäksi Tapparan kohdalla erittäin epätavallinen piirre on heikko kotipelaaminen. Tamperelaiset ovat olleet alkukaudella vasta sarjan 12. paras kotijoukkue. Kuuden kotiottelun tulos on tähän mennessä ollut kahdeksan pistettä ja kolme voittoa.

Tapparan parhaimmistoa on viimeisimmissä otteluissa ollut ykköshyökkäyskentällinen, jossa pelaa Waltteri Merelän ja Kristian Tanuksen lisäksi seuraan hiljattain palannut Joona Luoto. Winnipeg Jetsin organisaatiossa kaksi edelliskautta pelannut hyökkääjä saapuu tulevaan otteluun kahden ottelun maaliputkessa.

Ville Peltosen alaisuuteen täksi kaudeksi siirtynyt HIFK pelasi Tapparan tapaan viime viikolla kolme ottelua, joista ainoa tappio tuli CHL:ssä Frölundalle. Liigassa seura onnistui Tapparan lisäksi voittamaan lauantaina Jukurit lukemin 1-4. Isoin odotuksin kauteen lähtenyt HIFK kulkee Tapparan tavoin alkanutta kautta alavireisenä.

Joukkue on täynnä Liigan supertähtiä, mutta se on tunnepuolella liian löyhä monena iltana, mikä johtaa suureen ailahteluun pelillisessä tasossa. Joukkue saattaa ensin hävitä HPK:lle 5-2, jonka jälkeen se esiintyykin loistavasti voittamalla Tapparan 4-2. Tapparan ja HIFK:lle alkukausi on tehty samoista aineksista siinä mielessä, että juuri nyt alisuoritetaan isosti verrattuna potentiaaliin.


Lisäjännitystä Liigaan?

iBet jo testattu? Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja