Jalkapallo

Atalantalla avaimet voittoon Man Unitedia vastaan

19.10.2021. Mestarien liigan keskiviikon kierroksella nähdään erittäin mielenkiintoinen ottelu Manchesterissä, kun Unitedin vieraaksi saapuu viime vuosina jalkapalloilevaa maailmaa ihastuttanut Atalanta. Bergamolaisjoukkueella on vieraskentälläkin kaikki avaimet voittoon. Lue ennakko alta ja lyö vetoa ottelusta ilman riskiä!

Hyödynnä 25 euron riskitön veto

Broidi tarjoaa lisäjännitystä Mestarien liigan huippuotteluun. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa Mestarien liigaa koko summalla (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et onnistu tuplaamaan talletustasi, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Manchester United – Atalanta

F-lohkon sijoitetut United ja Atalanta omaavat molemmat vaikean alkukauden omilla tahoillaan. Atalanta johtaa lohkoa kahden ottelun jälkeen neljällä pisteellä. United on lohkossa vasta sijalla kolme yhden pisteen Atalantaa perässä. Syynä tähän on joukkueen avauskierroksen tappio Young Boysille.

Jadon Sanchon, Raphael Varanen ja Cristiano Ronaldon saapuminen Manchesteriin piti tarkoittaa pokaalisadetta kaudella 2021-22, mutta asiat ovat menneet alkukaudesta pahasti sivusuun. Joukkue on kaukana yhtenäisestä ja Unitedin heikosta keskikentästä marssitaan ohi jokaisessa ottelussa. United on pelannut kolme edellistä Valioliiga-ottelua voitoitta kahdella tappiolla ja yhdellä tasapelillä.

Edellinen nöyryytys nähtiin viime lauantaina Leicesterin tehtyä punapaitojen puolustuksesta reikäjuustoa 4-2-voitossa. Mestaruuskamppailuun ennakoitu United on Valioliigassa sijalla kuusi viisi pistettä kärjelle jääneenä. Joukkueessa on tällä hetkellä valtava määrä käyttämätöntä potentiaalia ja usea pelaaja alisuorittaa joukkueessa ottelusta toiseen. 

Suurin odotuksin alkaneeseen kauteen lähtenyt Atalanta on omannut Unitedin tapaan vaisun alkukauden. Viime kaudella Serie A:ssa kolmanneksi sijoittunut Atalanta on viikonlopun kierroksen jälkeen sarjassa vasta sijalla kuusi ja eroa kärkeen on ehtinyt kertyä jo kymmenen pistettä. Viime kaudella eniten maaleja Serie A:ssa tehnyt Atalanta on ollut maalinteon suhteen alkukaudesta kaukana omasta tasostaan.

14 maalia kahdeksaan otteluun tehneellä joukkueella on kuitenkin suunta parempaan. Siitä esimerkkinä toimi sunnuntain 1-4-voitto Empolista. Josip Ilicicin kahden maalin lisäksi ottelussa onnistui 30-vuotias kolumbialaishyökkääjä Duvan Zapata. Zapata omaa jälleen tällä kaudella suuren vastuun Atalantan hyökkäyspelaamisesta ja röyhkeä hyökkääjä on tehnyt Serie A:ssa alkukauteen neljä osumaa.

United on huteralla puolustamisella ja keskikentän heikkoudella Atalantalle täydellinen vastustaja. United tulee kotiottelussaan pitämään palloa ja Atalantan pelisuunnitelma tulee olemaan vastahyökkäykset Unitedin heikkouksia hyödyntäen. Atalanta sai itseluottamusbuustin viime viikonlopusta ja se kykenee hyökkäysarsenaalillaan murjomaan Unitedin puolustusta vähintään yhtä kovalla otteella kuin Leicester.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja