Jalkapallo

Chelsean ja Liverpoolin kohtaaminen on sunnuntain timantti

30.12.2021. Sunnuntain Valioliigakattaus huipentuu Stamford Bridgelle, jossa Chelsea ja Liverpool kaipaavat kipeästi pisteitä mestaruustaistelussa Manchester Cityä vastaan. Kumpi selviää sunnuntain trilleristä voittajana ulos?

Rahat takaisin jos Liverpool ei voita

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa Liverpoolin voittoa (25 x 2.33*)
  4. Jos vetosi menee väärin, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Chelsea – Liverpool

Chelsea johti Valioliigaa vielä joulukuulle tultaessa, mutta joukkue on ajautunut viime aikoina epätavallisiin ongelmiin ennakolta heikompia joukkueita vastaan. Chelsea on voittanut joulukuun aikana kuudesta Valioliigaottelustaan ainoastaan kaksi, mikä on auttamatta liian vähän kamppailussa tulikuumaa Manchester Cityä vastaan.

Chelsea on Valioliigassa viikonloppuun lähdettäessä toisena kahdeksan pisteen päässä Citystä ja yhden pisteen Liverpoolin yläpuolella. Pitävästä puolustuspäästään tunnettu Chelsea on onnistunut pelaamaan nollapelin joulukuun aikana vain yhden kerran, minkä lisäksi joukkueen ylle on saapunut myös ongelmia maalinteon kanssa.

Timo Werner ja Kai Havertz ovat olleet jo pidempään hyökkäyspäästä sivussa, jonka lisäksi isolla rahalla hankitulla Romelu Lukakulla on ollut pitkin syksyä erittäin vaikeaa. Heikommassa ajanjaksossa joukkueen positiivisin asia on viime päivinä ollut kuitenkin se, että Lukaku on keskiviikon ottelun jälkeen tehnyt maalin kahteen edelliseen otteluunsa.

Lähes koko syksyn voitosta voittoon kulkenut Liverpool on pelannut monien yllätykseksi kaksi edellistä otteluaan ilman voittoa. Joukkue koki valtavan shokin tiistaina, kun Leicester otti kotonaan kolme pistettä Liverpoolin kustannuksella lukemin 1-0.

Tätä tappiota Liverpoolilla edelsi Valioliigassa 2-2-tasatulos Tottenhamia vastaan. Liverpool on otteluruuhkan aikana vajonnut mestaruustaistossa jo yhdeksän pisteen päähän Citystä sijalle kolme. Liverpool tuntuu kärsivän tällä hetkellä kolmen kärjestä eniten käynnissä olevasta otteluruuhkasta ja päävalmentaja Jurgen Kloppilla onkin ollut pinna ajoittain erittäin kireällä lehdistön kanssa koskien joukkueensa viimeaikaisia otteita. 

Tulee kuitenkin edelleen muistaa, että Liverpoolilla on laittaa kentälle yksi maailman kovimmista hyökkäystrioista, joka tulee taatusti aiheuttamaan harmaita hiuksia myös Chelsean puolustukselle. Liverpool on tehnyt Valioliigassa Cityn jälkeen toiseksi eniten maaleja (50). 

Kyseiset joukkueet järjestivät jo kauden ensimmäisestä kohtaamisestaan trillerin elokuun lopulla, jolloin ottelu päättyi selvästä Liverpoolin hallinnasta huolimatta 1-1. City karkaa näiltä kahdelta nykymenolla karkuun. Kumpi joukkueista tarttuu omaan mahdollisuuteensa päästä Cityn uudeksi ykköshaastajaksi?


Lisäjännitystä Valioliigaan?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja