Jalkapallo

Liverpool ja Manchester City tarjoavat nitroja sunnuntaina

2.10.2021. Ensi viikon maajoukkuetauolle siirrytään todellisen huippkamppailun siivittämänä. Valioliiga tarjoilee sunnuntaina parastaan, kun Manchester City matkaa sarjakärki Liverpoolin vieraaksi Anfieldille. Tämän ottelun ääressä kukaan ei tule taatusti tylsistymään. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous Liverpoolin voitolle!

Ennakko: Liverpool – Manchester City

Paljon epäilijöitä viime kauden jälkeen osakseen saanut Liverpool porskuttaa viikonloppuun lähdettäessä Valioliigan piikkipaikalla. Liverpool on suorittanut tähän mennessä varmalla tasolla huippuvireisten yksilöiden ansiosta. Joukkueen kauden ainoat pistemenetykset ovat tulleet kahdella tasatuloksella Chelsealle sekä Brentfordille.

Liverpool on tehnyt toistaiseksi Valioliigassa eniten maaleja, 15. Mohamed Salah taistelee jälleen tällä kaudella maalipörssin voitosta, sillä egyptiläinen on tehnyt ensimmäisiin otteluihin tehot viisi maalia ja kaksi syöttöä. Kaksikko Diogo Jota ja Sadio Mane ovat tukeneet Salahia yhteensä kuudella täysosumalla. 

City on ollut alkukaudesta todella vaikeasti ennakoitava joukkue. Pep Guardiolan porukasta puuttuu tasaisuus, sillä toisella viikolla se pelaa tasan Southamptonin kanssa tai häviää PSG:lle ja toisena se taas voittaa Chelsean. Jälleen alkukaudesta ilman puhdasta hyökkääjää pelaava City on kierrättänyt ylivoimaista materiaaliaan ottelusta toiseen.

Jollain tapaa tuntuu siltä, että Guardiolakaan ei vielä tiedä, että ketä tosipaikassa pitäisi hyökkäysarsenaalista marssittaa kentälle. Puolustussuuntaan City on kuitenkin ollut oma vakuuttava itsensä. Se on päästänyt alkukauden kuuteen pelattuun otteluun vasta yhden maalin. City on sunnuntain otteluun lähdettäessä sarjassa sijalla kaksi vain pisteen päässä Liverpoolista.

Tulevasta ottelusta ei vauhtia tule puuttumaan, sillä kumpikaan joukkue ei ole tunnettu pakittelusta. Molemmat ovat menestyneet omilla tahoillaan iloisen hyökkäyspelaamisen ansiosta ja siitä tuskin lähdetään nyt tinkimään. Liverpoolin pelaaminen tuntuu olevan näin kauden alkumetreillä valmiimpaa Cityn vasta käynnistellessä konettaan.

Mielenkiinto kohdistuu ottelun alla selvästi siihen, miten Guardiola lähestyy ottelua. Cityllä on kaikki aseet täystuhoon, mutta osaako se käyttää niitä? Nimittäin Liverpool ja Anfield on sellainen yhdistelmä Jurgen Kloppin alaisuudessa, jota on todella vaikea kaataa.


Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja