Jalkapallo

Liverpool suursuosikkina kotiotteluun Bournemouthia vastaan

18.8.2023. Liverpool kohtaa lauantain Valioliigakierroksella kotiottelussaan Bournemouthin. Ottelussa on vain yksi suosikki ja se on kotijoukkue. Lue ennakko alta ja nappaa jättikerroin Liverpoolin voitolle!

Euro Liverpoolin voitolle tuo kaksikymppiä

  1. Rekisteröidy LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro Liverpoolin voitolle normaalilla kertoimella
  4. Jos Liverpool voittaa, saat normivoiton lisäksi 2O euroa puhtaana käteen!
  • Voit käyttää tämän tarjouksen lisäksi minkä tahansa muun tervetulotarjouksen. Jättikertoimen voitot maksetaan pelitilillesi maanantaina 21. elokuuta.

Ennakko: Liverpool – Bournemouth

Molemmat joukkueet avasivat kautensa viikko sitten 1-1-tasatuloksella. Liverpool kohtasi huippuottelussa Chelsean. Liverpool aloitti ottelun hyvin ja Luis Diaz vei joukkueen 1-0-johtoon vain 18. peliminuutin kohdalla.

Puolen tunnin jälkeen Chelsea pääsi niskan päälle ja hallitsi ottelua selvästi. Liverpool hävisi ottelun keskikentällä ja puolustuspäässä tekeminen oli hyvin epävarmaa.

Bournemouth avasi kauden kotiottelulla West Hamia vastaan. Bournemouth hallitsi palloa, mutta West Hamin Jarrod Bowen vastasi avausmaalista toisen puoliajan alussa. Ottelun lopussa hyökkääjä Dominic Solanke toi maalillaan pisteen kirsikoille.

Liverpoolin kesä on ollut siirtojen suhteen epäonnistunut. Joukkue hankki isolla rahalla Dominik Szoboszlain ja Alexis Mac Allisterin, mutta silti keskikentällä on edelleen yhden hankinnan kokoinen aukko. Liverpoolin haluamat pelaajat ovat toistaiseksi livenneet Chelsean leipiin.

Kesällä joukkueesta on lähtenyt kokemusta muun muassa Fabinhon, Jordan Hendersonin ja James Milnerin muodossa. 

Bournemouth säilyi viime kaudella Valioliigassa vastoin kaikkia odotuksia. Putoamaan tuomittu seura keräsi lopulta 39 pistettä ollen sarjan 15:s. Tälle kaudelle tavoitteena on taas vain ja ainoastaan säilyminen. 

Joukkueet kohtasivat viime kaudella kahdesti kahdessa hyvin erilaisessa kamppailussa. Kauden ensimetreillä Liverpool otti kotona murskaavan 9-0-voiton. Luis Diaz ja Roberto Firmino maalasivat kyseisessä ottelussa kahdesti.

Maaliskuussa puolestaan Bournemouth otti kotona yllätysvoiton maalein 1-0. Tanskalaispelaaja Philip Billing vastasi tuolloin pelin ainoasta maalista. Kyseinen voitto oli Bournemouthin seurahistorian toinen Liverpoolista ja ensimmäinen sitten vuoden 2016.

Liverpool on hyökkäyspäähän todella vaarallinen joukkue ja Bournemouthilla tulee olemaan vaikeaa kotijoukkueen yritysten kanssa. Toisaalta taas punapaidat ovat haavoittuvaisia alaspäin, mikä avaa mahdollisuuden altavastaajalle. Haiskahtaa runsasmaaliselta ottelulta.

Broidi


Euro Liverpoolin voitolle tuo kaksikymppiä

  1. Rekisteröidy LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro Liverpoolin voitolle normaalilla kertoimella
  4. Jos Liverpool voittaa, saat normivoiton lisäksi 2O euroa puhtaana käteen!
  • Voit käyttää tämän tarjouksen lisäksi minkä tahansa muun tervetulotarjouksen. Jättikertoimen voitot maksetaan pelitilillesi maanantaina 21. elokuuta.

Muita aiheeseen liittyviä juttuja