Jalkapallo

Man City selvänä suosikkina kotiotteluun Bayernia vastaan

10.4.2023. Mestarien liigan puolivälierät alkavat tiistaina. Turnauksen suurin mestarisuosikki Manchester City kohtaa Etihadilla kestomenestyjä Bayern Münchenin. Lue ennakko alta ja poimi huipputarjous matsiin!

Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto otteluun Man City vs Bayern (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Man City – Bayern München

Manchester City lähtee puolivälierien avausosaan mahtivireessä. Pep Guardiolan suojatit ovat nimittäin iskeneet viimeiseen neljään peliin 21 maalia ja omissa on kolissut vain kahdesti.

City kellisti aprillipäivänä Liverpoolin maalein 4-1, ja viime viikonloppuna joukkue toisti saman Southamptonin vieraana. Erling Haaland iski Sotonia vastaan kaksi maalia ja nosti Valioliigan maalimääränsä jo 30:een.

Manchesterin siniset ovat siis jälleen suurin suosikki Mestarien liigan voittajaksi, mutta Bayern München on puolivälierissä iso kanto kaskessa.

Eteläsaksalaisten kuluneet viikot ovat olleet lievästi sanottuna kaoottisia: Bayernin seurajohto vapautti yllättäen Julian Nagelsmannin tehtävistään maajoukkuetauon aikana. Tilalle pestattiin Mestarien liigankin valloittanut Thomas Tuchel, joka sai unelma-alun Bayern-uralleen joukkueen kaadettua Dortmundin Der Klassikerissa maalein 4-2.

Viime viikolla Bayern kuitenkin pullahti ulos Saksan cupista, kun se hävisi kotikentällään nöyryyttävästi Freiburgille maalein 1-2.

Viime aikaisen vireen ja joukkueen työrauhan nimissä on sanomattakin selvää, että Bayern lähtee ottelupariin Manchester Cityä vastaan selvänä altavastaajana.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja