Jalkapallo

Barcelona hakee kauden avausvoittoa Cadizista

20.8.2023. Barcelona ja Cadiz kohtaavat sunnuntai-iltana La Ligassa. Barcelona on jättisuosikki ja hakee kotiottelustaan kauden ensimmäistä voittoa. Lue ennakko alta ja nappaa jättikerroin Barçan voitolle!

Euro Barcelonan voitolle tuo kaksikymppiä

  1. Rekisteröidy LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro Barcelonan voitolle normaalilla kertoimella
  4. Jos Barcelona voittaa, saat normivoiton lisäksi 2O euroa puhtaana käteen!
  • Voit käyttää tämän tarjouksen lisäksi minkä tahansa muun tervetulotarjouksen. Jättikertoimen voitot maksetaan pelitilillesi maanantaina 21. elokuuta.

Ennakko: Barcelona – Cadiz

Barcelona aloitti kauden 0-0-tasatuloksella Getafea vastaan. Ottelusta muodostui erittäin kuuma, sillä Getafe pääsi ilkeillä otteillaan tähtipelaajien ihon alle. Barcelonasta Raphinha ja päävalmentaja Xavi lensivät punaisella kortilla ulos. 

Cadiz avasi kauden 1-0-kotivoitolla Alavesista. Cadiz oli joukkueista vaarallisempi ja voittomaalista vastasi Fede San Emeterio seitsemännellä peliminuutilla. Cadiz pelasi harjoituskaudella vakuuttavasti ja kyseiset otteet ovat selvästi siirtyneet myös La Ligan puolelle.

Barcelona kärvistelee edelleen pahoissa talousvaikeuksissa, mikä näkyi suoraan kesän siirtomarkkinoilla. Viime kauden mestari maksoi kesällä siirtokorvauksen ainoastaan Oriol Romeusta, joka maksoi 3,4 miljoonaa. Ilkay Gundogan ja Inigo Martinez saapuivat seuraan ilmaiseksi.

Barcelona teki kesällä siirroilla yli 90 miljoonaa euroa voittoa, sillä seuran jättivät muun muassa Ousmane Dembele, Antoine Griezmann, Franck Kessie, Sergio Busquets ja Jordi Alba

Cadizilla on käynnissä neljäs peräkkäinen kausi pääsarjassa. Kahtena viime keväänä joukkue on varmistanut sarjapaikan vasta viimeisellä kierroksella. Viime kaudella joukkue oli lopulta 14:s keräten 42 pistettä. Cadiz on tälläkin kaudella yksi putoajasuosikeista.

Viime kauden kohtaamiset Barcelona vei yhteismaalein 6-0. Syyskuussa Barcelona haki 4-0-voiton vieraista ja helmikuussa kotivoitto irtosi maalein 2-0. Cadiz on seurahistoriansa aikana yllättänyt Barcelonan kolmesti. Edellinen voitto tuli huhtikuussa vuonna 2022.

Sunnuntain ottelu pelataan poikkeuksellisesti Barcelonan olympiastadionilla. Legendaarisella Camp Noulla alkoi kesällä jättiremontti, joka nostaa stadionin kapasiteetin jopa 105 000:n. 

Barcelona on taatusti sisuuntunut ensimmäisen kierroksen maalittomasta tasapelistä. Pahin kilpailija Real Madrid aloitti kauden vakuuttavalla voitolla, joten Barcelonan on nyt vastattava huutoon. Sunnuntain ottelusta kaikki muu paitsi kotivoitto on yllätys.

Broidi


Euro Barcelonan voitolle tuo kaksikymppiä

  1. Rekisteröidy LynxBetille
  2. Talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö 1 euro Barcelonan voitolle normaalilla kertoimella
  4. Jos Barcelona voittaa, saat normivoiton lisäksi 2O euroa puhtaana käteen!
  • Voit käyttää tämän tarjouksen lisäksi minkä tahansa muun tervetulotarjouksen. Jättikertoimen voitot maksetaan pelitilillesi maanantaina 21. elokuuta.

Muita aiheeseen liittyviä juttuja