Jalkapallo

Barcelona täyskriisissä: lauantaina vastassa Atletico

1.10.2021. FC Barcelonan kriisi syvenee viikko viikolta ja Ronald Koemanin potkut tuntuvat olevan väistämätön asia. Helppo iltapuhde ei ole tiedossa lauantainakaan, kun vieraskentällä vastaan asettuu peli-identiteetiltään vahva Atletico Madrid. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

Broidi tarjoaa lisäjännitystä La Ligan huippuotteluun. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö vetoa koko summalla (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et tuplaa varojasi 24 tunnissa, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Atletico Madrid – FC Barcelona

Atletico Madrid tuntuu alkukauden perusteella kamppailevan tiukimmin La Ligan mestaruudesta sarjajohtaja Real Madridin kanssa. Diego Simeonen luotsaama Atletico vahvistui selvästi jo kesällä ja aivan siirtoikkunan viime metreillä. Antoine Griezmann teki vielä tämän päälle paluun punavalkoiseen paitaan.

Viimeiset kaksi kautta ranskalainen edusti juuri FC Barcelonaa, joten hän pelaa lauantaina ensimmäisen ottelun vanhaa seuraansa vastaan sieltä lähdettyään. Atletico ei ole Simeonen alaisuudessa muuttunut vuosien myötä yhtään, vaan se on edelleen todella ilkeä puolustuspelaamiseen nojaava joukkue.

Atletico lähtee viikonloppuun sarjan sijalta neljä kolme pistettä kärjen takana. Seitsemästä pelatusta ottelusta joukkue on voittanut neljä. Atletico koki kauden ensimmäisen tappion viime viikonloppuna lukemin 1-0 Alavesille. Atleticolla on kuitenkin vielä paljon parannettavaa, sillä se on pelannut alkukaudesta vasta kaksi nollapeliä ja tehtyjä maalejakin on vasta yhdeksän. 

FC Barcelonan kriisi alkoi Lionel Messin lähdön myötä niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Seuran tulokset ovat olleet alkukaudesta yllättävin positiivisia ottaen huomioon joukkueen pelillisen tason. Kuudesta pelatusta ottelusta Barcelona on nimittäin voittanut jopa kolme ja pelannut kolme tasan, mikä oikeuttaa sarjassa sijaan kuusi.

Mestareiden liigassa vastustajat ovat onnistuneet iskemään Barcelonan heikkouksiin paremmin kuin kotimaan sarjassa ja tästä kertoo kaksi 3-0-tappiota sekä Bayern Munchenille että Benficalle. Ronald Koemanin potkuista seuran peräsimessä ollaan puhuttu jo pitkään ja se vaikuttaakin Benfica-tappion jälkeen väistämättömältä. 

Barcelona kärsii edelleen loukkaantumisista, mikä tekee joukkueen kriisistä entistä syvemmän. Barcelona on tällä hetkellä kentällä ilman pelitapaa ja ilman uskoa. Simeonen Atletico on korkealla prässillä ja työmoraalilla juuri nyt vierasjoukkuueelle pahin mahdollinen vastustaja. Griezmann ja Luis Suarez ovat varmasti valmiita iskemään maaleja vanhan työnantajan kustannuksella.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja