Jalkapallo

Inter ja Real Madrid kohtaavat jälleen Mestarien liigassa

13.9.2021. Toisilleen viime kauden Mestarien liigasta tutut Inter ja Real Madrid kohtaavat keskiviikkona alkulohkonsa avausottelussa. Onko Madrid jälleen milanolaisia edellä? Lue Broidin ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä otteluun jopa satasen ilmaisvedolla!

Ennakko: Inter – Real Madrid

Inter lopetti Juventuksen mestaruusparaatin Italian Serie A:ssa viime kaudella voittamalla mestaruuden. Mestaruusvalmentaja Antonio Conte sai kuitenkin yllättäen lähteä kauden päätteeksi ja tilalle tuli viime kaudet Laziota valmentanut Simone Inzaghi. Inzaghi sai tälle kaudelle haltuunsa pelaajistoltaan rajusti muuttuneen Interin.

Viime kauden maalipyssy Romelu Lukaku lähti Chelseaan ja Serie A:n eliittiin kuulunut Achraf Hakimi PSG:hen. Seuraan kuitenkin myös saapui laatua muun muassa Joaquin Correan ja Hakan Calhanoglun myötä pitäen Interin vahvana mestarisuosikkina myös kaudella 2021-22. Inter on aloittanut kauden Serie A:ssa keräten seitsemän pistettä kolmesta ensimmäisestä ottelusta. 

Inter ja Real Madrid kohtasivat toisensa kauden 2020-21 Mestarien liigan alkulohkossa kahdesti. Real Madrid voitti molemmat kohtaamiset maalein 3-2 ja 0-2 edeten aina lohkovoittoon asti. Interin viimekautinen visiitti Mestarien liigassa oli farssi seuran jäätyä lohkon viimeiseksi. 

Real Madridin kolmeen Mestarien liigan voittoon luotsannut Zinedine Zidane päätti itse lähteä viime kauden jälkeen seurasta ja tilalle saapui seuraa kausilla 2013-15 valmentanut Carlo Ancelotti. Zidane ei ollut ainoa seurasta poistuja, sillä vuosia Madridia palvellut topparikaksikko Sergio Ramos-Raphael Varane poistui myös riveistä.

Real Madrid on ollut alkukaudesta voittamaton voittaen neljästä ottelusta kolme pelaten lisäksi yhden tasan. Joukkue on tehnyt tähän mennessä sarjassa eniten maaleja (13). Näistä yhdeksän on tehnyt kaksikko Karim Benzema-Vinicius Junior. Aiemmin yleisenä naurunaiheena ollut Vinicius on ollut alkukaudesta uskomattomassa vireessä. 21-vuotias brasilialainen pystyy tekemään tuhojaan tällä hetkellä ketä tahansa vastaan.

Madridin hyökkäyspelaaminen on vakuuttanut joukkueista enemmän alkukaudella ja se lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina. Sen heikentynyt puolustus antaa kuitenkin takuulla maalipaikkoja myös Interille. Tämä ottelu tulee sisältämään todella paljon tunnetta ja maaleja tulemme myös suurella todennäköisyydellä näkemään molempiin päihin.

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja