Jalkapallo

Bayern München suosikki isojen kohtaamisessa

13.9.2021. Tiistaina alkavan Mestarien liigan ensimmäisen pelipäivän mielenkiintoisin ottelupari tulee Camp Noulta, jossa vastakkain iskevät FC Barcelona ja Bayern München. Barcelona on valunut omien talousvaikeuksien takia joukkueena paljon alaspäin Bayernin porskuttaessa omana vahvana itsenään. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa koko summalla Mestarien liigaa (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos et tuplaa varojasi 24 tunnissa, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Barcelona – Bayern München

FC Barcelona on ollut viime aikoina otsikoissa kaikesta muusta paitsi pelillisistä suorituksista. Suurseuran talous on ajettu aivan järkyttävään jamaan, mikä johti kesällä muun muassa Lionel Messin ja Antoine Griezmannin poistumiseen seurasta. Seura on lyhyessä ajassa menettänyt kaiken uskottavuutensa ja Barcelonan kotipelit eivät vedä enää yleisöä puoleensa.

Messin päästäminen pois seurasta oli Barcelonalle pyhäinhäväistys, josta se tuskin elpyy vielä pitkään aikaan. Kentällä joukkue on aloittanut kauden kolmella La Liga-ottelulla voittaen kaksi ja pelaten yhden tasan. Joukkueen talismaani on alkukaudesta ollut Lyonista hankittu hyökkääjä Memphis Depay. 27-vuotias hollantilainen on ollut viime ajat huippuvireessä. Esimerkiksi viimeisimmässä maajoukkueikkunassa Depay iski kolmeen maaotteluun viisi maalia. Hänen kanssaan Bayernin puolustuksen on oltava tiistaina tarkkana.

Saksan pääsarjaa hallitsevassa Bayern Munchenissä on alkanut uusi aikakausi. Viime kaudella joukkueen Bundesliigan mestaruuteen luotsannut Hansi Flick siirtyi kauden päätteeksi Saksan maajoukkueen päävalmentajaksi. Eteläsaksalaiset paikkasivat Flickin Julian Nagelsmannilla, joka valmensi viime kaudet RB Leipzigissä.

Nagelsmannin mukana Leipzigistä saapui kaksi avainpelaajaa, Marcel Sabitzer ja Dayot Upamecano, jotka vahvistivat entisestään joukkueen huimaa kokoonpanoa. Bayern menetti Bundesliigassa kaksi pistettä kauden avausottelussa, mutta tämän jälkeen joukkue on voittanut kolme ottelua putkeen maalierolla 12-3. Robert Lewandowski johtaa sarjan maalipörssiä neljän ottelun jälkeen kuudella osumalla.

FC Barcelona ei ole enää millään tapaa sama joukkue kesän siirtoikkunan jälkeen. Sitä arvioidaan tulevan ottelun alla viime kausien otteiden perusteella, mikä vääristää otteluparin ennakkoasetelmia. München on joukkueista kokonaisuutena paljon laadukkaampi ja tasapainoisempi joukkue. Barcelona kärsii edellä mainittujen ongelmien lisäksi myös lukuisista poissaoloista.

Nagelsmannin joukkueen odotetaan ottavan tiistaina Camp Nou haltuun ja sen oletetaan marssivan selkeään voittoon Mestarien liigan avauksessa.


Lisäjännitystä matsiin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja