Jalkapallo

Liverpool selvänä suosikkina Villarreal-vieraspeliin

2.5.2022. Mestarien liigassa ensimmäinen finaalipaikka jaetaan tiistaina Villarrealin ja Liverpoolin kesken. Liverpool lähtee Espanjassa pelattavaan otteluun kahden maalin etulyöntiasemasta. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous englantilaisten voitolle!

Kaksikymppiä Liverpoolille tuo lähes satasen

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Liverpoolin voitolle (6O x 1.66*)
  4. Jos Liverpool voittaa, sinä voitat 99,6O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Villarreal – Liverpool

Viikko sitten välierien ensimmäisessä osassa Liverpool otti Villarrealista kotonaan tyylikkään 2-0-voiton. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli vielä maaliton, mutta toisella puoliajalla Liverpool iski kaksi tärkeää maalia. Ensimmäinen merkattiin Jordan Hendersonin keskityksen jälkeen omaksi maaliksi ja toisesta vastasi Sadio Mane. Ottelussa Liverpool piti palloa hallussaan 71-prosenttisesti ja voitti maalia kohden suuntautuneet laukaukset lukemin 5-0.

Villarreal puolusti ensimmäisessä osassa hyvin, mutta kovan paineen alla sen oli vaikeaa saada omaa hyökkäyspelaamistaan toimimaan. Välieräotteluiden välissä Villarreal hävisi La Ligassa Alavesille maalein 2-1. Joukkueen keskittyminen oli ymmärrettävästi jo tulevan viikon Liverpool-ottelussa, mikä tuotti sille yhden vierastappion lisää. Villarreal on kotimaansa sarjataulukossa seitsemäntenä ja joukkuetta ei välttämättä ilman Mestarien liigan menestystä nähdä ensi kaudella Euroopassa. Villarreal on kuitenkin erittäin vahva kotijoukkue, mikä antaa joukkueelle vielä pienen mahdollisuuden finaalipaikkaan. Kaikki kilpailut mukaan lukien Villarreal on pelannut 12 kotiottelua peräkkäin ilman tappiota.

Liverpool on parhaillaan aivan mielettömässä vireessä. Joukkueella on tällä kaudella mahdollisuus peräti neljään pokaaliin, sillä voitetun Liigacupin lisäksi Liverpool taistelee vielä Valioliigan, Mestarien liigan ja FA-cupin voitosta. Liverpool on pelannut 12 ottelua peräkkäin ilman tappiota ja voittoputki on joukkueella viiden ottelun mittainen. Edelliset neljä voittoa joukkue on ottanut siten, että vastustaja on pysynyt nollilla maalierolla 9-0. Valioliigassa Liverpool on edelleen toisena yhden pisteen päässä Manchester Citystä. 

Liverpool pääsi myös Mestarien liigan puolivälierissä toiseen osaotteluun kahden maalin johdosta Benficaa vastaan. Silloin toinen osaottelu päättyi tasatulokseen 3-3 ja Liverpool marssi otteluparista jatkoon yhteismaalein 6-4. Villarreal puolestaan lähtee pudotuspeleissä toiseen osaotteluun nyt ensimmäistä kertaa takaa-ajoasemasta. Pystyisivätkö espanjalaiset vielä yhteen ihmeeseen Juventuksen ja Bayern Münchenin pudottamisen tapaan?


Lisäjännitystä Mestarien liigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja