Jalkapallo

West Ham ja Arsenal pelaavat isoista pisteistä sunnuntaina

30.4.2022. Vappupäivänä Valioliigassa pelataan isoista pisteistä kahden lontoolaisen seuran West Hamin ja Arsenalin välillä. Tykkimiehet tarvitsevat ottelusta ehdottomasti voiton, sillä Tottenham hengittää niskaan taistelussa viimeisestä Mestarien liigaan oikeuttavasta paikasta. Lue ennakko alta ja nappaa tarjous!

Kaksikymppiä Arsenalille tuo yli satasen

  1. Avaa pelitili Neo.betille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 6O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Arsenalin voitolle (6O x 1.74*)
  4. Jos Arsenal voittaa, sinä voitat 1O4,4O euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: West Ham – Arsenal

Arsenal on joukkueista sarjataulukossa korkeammalla sijalla neljä 60 pisteellä. Arsenal käy kovaa kamppailua paikasta neljän parhaan joukkoon yhdessä paikallisvastustaja Tottenhamin kanssa. West Ham löytyy puolestaan sijalta seitsemän 52 pisteellä yhden ottelun Arsenalia enemmän pelanneena. West Ham käy taistelee yhä paikasta kuuden parhaan joukkoon yhdessä Manchester Unitedin kanssa.

West Hamin taivalta Valioliigassa sotkee parhaillaan välierät Eurooppa-liigassa. West Hamilla on menossa tuloksellisesti heikko vaihe, sillä kaikki kilpailut mukaan lukien joukkue on voittanut vain yhden viimeisestä kuudesta ottelustaan. Valioliigassa joukkue on pelannut kolme ottelua voitoitta. Isossa kuvassa West Hamin kausi Valioliigassa on ollut upea, mutta taival Euroopassa on sotkenut pahasti joukkueen virettä. Valioliigassa West Hamilla on ollut vaikeaa maalinteon kanssa, sillä viimeiseen viiteen otteluun joukkue on onnistunut maalinteossa vain neljä kertaa. West Ham on ollut tällä kaudella kotona sarjan kuudenneksi paras joukkue.

Arsenal puolestaan keskittyy vain ja ainoastaan Valioliigassa menestymiseen. Kolmen shokkitappion jälkeen Arsenal on palannut Valioliigassa voittojen tielle kahdella peräkkäisellä voitolla maalierolla 7-3. Voitot ovat tulleet kaiken lisäksi kahdesta suurseurasta Chelseasta ja Manchester Unitedista. Arsenalin voitoissa nuorista pelaajista Eddie Nketiah ja Bukayo Saka ovat onnistuneet maalinteossa kahdesti. Saka on ollut tällä kaudella Arsenalin paras maalintekijä Valioliigassa 11 maalilla. West Hamin tehokkain pelaaja on ollut Jarrod Bowen, joka on iskenyt tällä kaudella yhdeksän maalia ja syöttänyt siihen päälle kahdeksan osumaa.

Lontoolaisjoukkueet kohtasivat tällä kaudella ensimmäisen kerran joulukuun puolessa välissä. Silloin Arsenal oli kotonaan parempi maalein 2-0. Kyseisessä ottelussa maalinteossa onnistuivat Gabriel Martinelli ja Emile Smith Rowe. Arsenal on voittanut viidestä edellisestä joukkueiden välisestä kohtaamisesta neljä. West Ham on edellisen kerran voittanut Arsenalin tammikuussa 2019.


Lisäjännitystä Valioliigaan?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja