Jalkapallo

Teemu Pukin Norwich isännöi Manchester Unitedia

10.12.2021. Norwich City taistelee tällä kaudella Valioliigassa säilymisestä ja joukkueen seuraava askel on lauantain kotiottelu Manchester Unitedia vastaan. Norwich on Teemu Pukin johdolla parantanut omaa pelaamistaan uuden päävalmentajan alaisuudessa, mutta riittääkö se suurta ja mahtavaa Manchester Unitedia vastaan? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Veikkaa 25 eurolla ilman riskiä

Broidi tarjoaa lisäjännitystä Valioliigaan. Näin nappaat tarjouksen:

  1. Avaa pelitili
  2. Talleta 25 euroa
  3. Veikkaa koko summalla Norwich-United-ottelua (minimikerroin 2.OO)
  4. Jos vetosi menee väärin, saat rahasi takaisin ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Norwich – Manchester United

Norwich aloitti Valioliigakauden 2021-22 todella heikosti pelaten kymmenen ensimmäistä otteluaan ilman voittoja. Kauden 11. ottelusta joukkueelle tuli kauden ensimmäinen voitto, mutta siitä huolimatta pitkäaikainen päävalmentaja Daniel Farke sai lähteä entisen Aston Villan päävalmentajan, Dean Smithin, tieltä.

Smithin alaisuudessa Norwich on kerännyt yhtä paljon pisteitä viimeiseen neljään otteluun kun Farken alaisuudessa ensimmäiseen 11 otteluun. Kanarianlintujen pelaaminen on uuden päävalmentajan alaisuudessa ollut huomattavasti tasapainoisempaa ja puolustuspäässä ollaan nähty selvästi vähemmän karkeita virheitä kuin aiemmin. 

Norwich on 15 ottelun jälkeen sarjassa viimeisellä sijalla, mutta joukkueen onneksi matkaa kuiville sijalle 17 on ainoastaan kolme pistettä. Norwich on onnistunut alkukauteen maalinteossa ainoastaan kahdeksan kertaa, mutta joukkueen sisäistä maalipörssiä johtaa odotetusti suomalaishyökkääjä Teemu Pukki viidellä maalilla. Viimeiseen viiteen otteluun Pukki on onnistunut maalinteossa kolme kertaa.

Manchester United siirtyi niin ikään hiljattain uuden päävalmentajan alaisuuteen, kun jalkapalloprofessori Ralf Rangnick saapui auttamaan kriisiseuraa Lokomotiv Moskovasta. Unitedin ensimmäinen ottelu saksalaispäävalmentajan alaisuudessa oli viime viikonlopun 1-0-voittoon päätynyt matsi Crystal Palacea vastaan. Keskiviikkona joukkue pelasi “kakkosmiehistöllä” Mestarien liigassa 1-1-tasapelin Young Boysin kanssa, joka riitti Unitedille lohkovoittoon. 

Näin lyhyellä otannalla ei voida vielä vetää Rangnickin ajasta sen suurempia johtopäätöksiä, mutta fakta on se, että Unitedin pelaaminen vaihtelee edelleen suuresti sekä otteluiden välillä että otteluiden sisällä. Puoliajat eivät Unitedilla ole ikinä veljiä keskenään ja joukkueen hyökkäysarsenaalista tulee saada loppukauden aikana paljon enemmän irti. United on Valioliigassa 15 ottelun jälkeen 24 pisteellä sijalla kuusi. Matkaa neljän parhaan joukkoon joukkueella on kolme pistettä. 

Norwich on onnistunut voittamaan Unitedin edellisen kerran joulukuussa 2015. Tuolloin kanarianlinnuille kirjattiin vierasvoitto lukemin 2-1.


Lisäjännitystä Valioliigaan?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja