Jalkapallo

Chelsea vai Man United? Valitse suosikillesi jättikerroin 3O.OO

Valioliigan viikonloppu huipentuu sunnuntaina klo 18.30, kun Chelsea ja Manchester United kohtaavat Stamford Bridgellä.

Pysäyttääkö Solskjaer Tuchelin voittokulun?

Thomas Tuchelin alaisuudessa loistavasti esiintynyt Chelsea kaatoi viikolla Atleticon Olivier Giroudin upealla saksipotkulla. Joukkue lähtee suosikkina (kerroin kirjoitushetkellä 2.25) myös tähän otteluun, vaikka Manchester United on sitä Valioliigassa 6 pistettä edellä. Siniset saavat pienen edun lepoajassa, sillä United pelasi torstaina Eurooppa-liigassa Real Sociedadia vastaan.

Myös Red Devils on kelpo iskussa, vaikka joukkue onkin sortunut tasapeliin kolmesti viidessä viimeisessä Valioliigaottelussa. Broidi veikkaakin, että Manchesterin punaiset aiheuttavat Tuchelille ensimmäisen tappion Chelsea-käskyttäjänä.

Paljon lepää Bruno Fernandesin ja Marcus Rashfordin varassa, mutta lepää siellä verkon perukoilla paljon maalejakin tältä kaksikolta. Unitedin kerroin 3.5O kuulostaa siis maistuvalta – 3O.OO kertoimen lisäksi. Hyödynnä huipputarjous yltä!


Löydät kaikki futisjutut täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja