Jalkapallo

Liverpool-Chelsea: vieraiden juhlaa?

Valioliigan arkikierros huipentuu torstai-iltana klo 22.15, kun huippuiskussa oleva Chelsea matkaa Liverpoolin vieraaksi Anfield Roadille. Jatkuuko kotijoukkueen umpisurkea vire kotikentällä?

Kymppi Chelsealle tuo yli sataviisikymppiä

Broidi ja ComeOn! tarjoavat lisäjännitystä otteluun. Näin saat vedollesi jättikertoimen:

  1. Siirry ComeOnille ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Talleta vähintään 1O euroa, niin saat 5O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko 5O euroa Chelsean voitolle (5O x 3.25)
  4. Jos Chelsea voittaa, sinä voitat 162,5 euroa!

Tappioton Thomas Tuchel

Chelsea on pelannut aivan eri tasolla saksalaisen astuttua Frank Lampardin tilalle tammikuussa. Joukkue on voittanut kuudesti ja pelannut kolme kertaa tasan Tuchelin yhdeksässä ottelussa lontoolaisten päävalmentajana.

Liverpool on sen sijaan kyntänyt alkuvuodesta. Erityisen vaikeaa on ollut kotikentällä, jossa joukkue on hävinnyt jo neljä Valioliigaottelua peräkkäin. Viimeisin tappio tuli Merseysiden derbyssä maalein 2-0. Jurgen Kloppin suojattien edellinen kotivoitto on joulukuun puolivälin Tottenham-matsista.

Joukkueiden lähtökohdat otteluun ovat siis melko erilaiset, mutta sarjataulukossa taisto on tiukkaa. Chelsea on viidentenä vain pisteen punaisia edellä.

Loukkaantumistilannekin suosii lontoolaisia, sillä Liverpoolilla on yhä sairastuvalla muun muassa tähtipuolustaja Virgil van Dijk, kapteeni Jordan Henderson ja syksyllä loistanut hyökkääjä Diogo Jota. Chelsea lähtee otteluun lähes ilman loukkeja – vain Hudson-Odoin pelikunto näyttäisi olevan kysymysmerkki.

Broidi odottaa matsista vauhdikasta ja viihdyttävää, mutta uskoo Chelsean jatkavan hyvää virettään ja kairaavan vierasvoiton Seksi-Ollin johdolla. Tietäjät tietää.


Lisäjännitystä matsiin? ComeOn! tarjoaa uusille asiakkailleen hulppean tarjouksen: kun talletat kympin, saat viisikymppiä pelirahaa. Nappaa tarjous tästä!


ComeOn! jo testattu? Löydät kaikki tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja