Jalkapallo

Barcelona ja Atletico kohtaavat todellisessa trillerissä

6.5.2021. FC Barcelonan ja Atletico Madridin kohtaamisessa on jättimäiset panokset. Atletico voi ottaa ison harppauksen kohti La Ligan mestaruutta, mutta Barca on kamppailun selkeä suosikki. Kumpi juhlii lauantai-iltana Camp Noulla? Lue Broidin ennakko ja nappaa huipputarjous kotijoukkueen voitolle!

Barcelona kotivoittoon?

Barca voittaa matsin noin 6O % todennäköisyydellä. Joukkueen normaali kerroin on 1.8O.

Broidi ja Unikrn tarjoavat korotetun kertoimen 1O.OO kotijoukkueen voitolle. Näin hyödynnät huipputarjouksen:

  1. Siirry Unikrnille
  2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö kymppi Barcelonan voitolle korotetulla kertoimella 1O.OO
  4. Jos Barca voittaa ottelun, sinä voitat 1OO euroa!

*Löydät korotetun kertoimen sivuston Enhanced odds -osiosta.


Selvät askelmerkit peliin

La Ligassa on tiedossa aivan poikkeuksellisen mielenkiintoinen viikonloppu, kun sarjan neljä kärkijoukkuetta pelaavat vastakkain.

Piikkipaikalla oleva Atletico isännöi Barcelonaa lauantaina, kun taas sarjakakkosena oleva Real Madrid kohtaa sunnuntaina Barcelonan takana olevan Sevillan. Tico johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Realiin ja Barcaan, kun taas Sevilla on duoa neljä pistettä perässä.

Atleticon kausi on ollut kokonaisuutena mainio ja joukkue on keikkunut jo pitkään sarjataulukon kärjessä. Keväällä joukkueen otteissa on ollut ailahtelua, mutta muiden joukkueiden kompurointi on pitänyt punavalkoiset kärjessä.

Barcalle kelpaa kotipelistään vain voitto, kun taas Atleticolle tasapelikin voi olla erittäin arvokas. Viikonlopun jälkeen jäljellä on kolme kierrosta, joten tappio käytännössä pudottaisi Barcan pois mestaruustaistosta. Voitto sen sijaan nostaisi joukkueen Atleticon ohi.

Kauden avauskohtaaminen marraskuussa päättyi Atleticon voittoon. Barcan edellinen voitto keskinäisistä on joulukuulta 2019. Tämän jälkeen kohtaamisia on ollut kolme, joista Tico on voittanut kaksi ja kertaalleen on päädytty pistejakoon.

Askelmerkit lauantaille ovat selvät: Barcalle kelpaa matsista vain voitto, kun taas Atletico yrittää ensisijaisesti välttää tappion. Diego Simeonen suojatit ovat olleet viime aikoina haavoittuvaisia, joten turhia riskejä Camp Noulla ei varmasti oteta. Kevät on osoittanut myös Barcan heikkoudet ja joukkueella on ollut suuria ongelmia esimerkiksi puolustaa vastahyökkäyksiä. 

Kummankaan leirissä ei ole merkittäviä loukkaantumisia, joten jännitysnäytelmä saa arvoisensa lähtökohdat. Barcelona on kamppailussa todella selkeä voittajasuosikki ja Lionel Messin sekä Antoine Griezmannin mainiot vireet lupaavatkin kotijoukkueen kannattajille hyvää. 

Maalijuhlat eivät kuitenkaan vaikuta ennakkoon todennäköiseltä, sillä Atletico lähtee varmasti erittäin puolustusvoittoisella taktiikalla liikenteeseen eikä Barcelona halua varmasti ottaa liikaa riskejä.


Lisäjännitystä otteluun?


Unikrn jo testattu? Katso kaikki tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja