Jalkapallo

Hollanti ja Argentiina iskevät yhteen puolivälierissä

8.12.2022. Jalkapallon MM-kisojen puolivälierät potkaistaan käyntiin perjantaina. Ilta huipentuu Hollannin ja Lionel Messin johtaman Argentiinan väliseen kamppailuun. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous Argentiinan voitolle!

Jättikerroin 3O.OO Argentiinan voitolle

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro Argentiinan voitolle (kerroin 2.25*)
  4. Jos Argentiina voittaa, saat normaalin voiton lisäksi 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua. Ilmaisveto siirretään pelitilillesi 72h kuluessa ottelun päättymisestä.


Ennakko: Hollanti – Argentiina

Hollanti on hoitanut kisat tappioitta. Joukkue on voittanut neljästä ottelusta kolme ja pelannut yhden tasan. Joskin Hollannin tie puolivälieriin on ollut verrattain helppo, kun vastassa ovat olleet Senegal, Ecuador, Qatar ja Yhdysvallat. Hollannin maaliero on näissä kisoissa vakuuttava 8-2. 

Neljännesvälierissä Hollanti kaatoi Yhdysvallat maalein 3-1. Joukkue luotti kyseisessä ottelussa teräviin vastahyökkäyksiin ja se taktiikka tuotti jo ensimmäisellä puoliajalla kaksi maalia. Voitossa joukkueen ykköstähdeksi nousi oikea laitapuolustaja Denzel Dumfries. Interin pelaaja oli mukana joukkueen jokaisessa maalissa “tehoin” 1+2. Hollanti tulee käyttämään vastahyökkäyksiä aseena myös Argentiinaa vastaan.

Hollannin joukkueesta supertähdeksi on noussut 23-vuotias Cody Gakpo. Nuori pelaaja on tehnyt tällä kaudella hurjia tehoja PSV:ssä ja tehot ovat nyt siirtyneet MM-tasolle saakka. Gakpo on joukkueensa paras maalintekijä kolmella osumalla. Hollannille oli myös tärkeää, että Memphis Depay sai maalihanansa auki Yhdysvaltoja vastaan. 

Argentiina on avausottelun shokin jälkeen ottanut kolme voittoa peräkkäin. Voitot ovat tulleet Meksikosta, Puolasta ja Australiasta yhteismaalein 6-1. Joukkue joutui heti turnauksen avausottelussa tiukkaan paikkaan, kun se hävisi Saudi-Arabialle maalein 2-1.

Neljännesvälierissä Argentiina voitti Australian maalein 2-1. Ottelun loppulukemat ovat tiukat, mutta kentällä Argentiina oli suorastaan ylivoimainen. Joukkue karkasi toisen puoliajan alussa 2-0-johtoon Lionel Messin ja Julian Alvarezin maaleilla. Australia tuli myöhemmin maalin päähän Argentiinan omalla maalilla, mutta sen pidemmälle kiri ei riittänyt.

Argentiinan joukkueesta esiin on nostettava Messi ja Alvarez. Messi on ollut yksi turnauksen parhaista pelaajista ja hän majailee turnauksen maalipörssissä toisena “tehoin” 3+1. Iloinen yllättäjä on ollut Julian Alvarez. 22-vuotias Manchester Cityn hyökkääjä on ottanut joukkueesta Lautaro Martinezin paikan ja tehnyt kaksi maalia kahteen viimeisimpään otteluun.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja