Jääkiekko

Top 5: NHL-viikon upeimmat maalit

5.12.2022. Broidi listaa menneen viikon hienoimmat NHL-maalit joka maanantai – katso viime viikon tyylikkäimmät kihaukset alta!

1. Claude Giroux, Ottawa Senators

Kuluneen NHL-viikon upein maali nähtiin viikonloppuna Ottawan ja San Josen välisessä ottelussa. San Jose menetti kiekon hyökkäysalueella ja Ottawa käänsi vastahyökkäyksen Claude Girouxin johdolla. Kokenut konna pääsee läpiajoon ja lataa B-pisteiden välistä vanhan koulukunnan lämärin aivan maalin kattoon. Uskomaton osuma, josta huokuu vankka kokemus.

2. Tage Thompson, Buffalo Sabres

25-vuotias Tage Thompson pelaa Buffalossa uskomatonta kautta. Pistepörssin viidentenä majaileva hyökkääjä on yksi sarjan viihdyttävimmistä pelaajista. Kuluneella viikolla Thompson nöyryytti Tampa Bayn puolustusta. Maalissa hyökkääjä riistää kiekon ja pistää pelivälineen kanssa nippuun sekä puolustajat että maalivahdin. Kiekonkäsittelytaidot ovat tällä pelaajalla kunnossa.

3. Roope Hintz, Dallas Stars

Sunnuntaina suomalaiset NHL-fanit saivat nauttia upeasta Prime Time -ottelusta Dallasin ja Minnesotan kesken. Dallas järjesti ottelun kolmannessa erässä hurjan takaa-ajon neljän maalin takaa. Takaa-ajon käynnisti tämä kaunis osuma Roope Hintzin lavasta. Maalissa Dallas pääsee vastahyökkäykseen ja Joe Pavelski antaa uskomattoman rystylätyn Hintzille. Tästä maalista kannattaa ihastella jokainen hidastus (maali ajassa 0:52). Hintz teki ottelussa lopulta tehopisteet 3+1.

4. Roman Josi, Nashville Predators

Roman Josi on äitynyt hurjaan iskuun hiljaisen alkukauden jälkeen. Puolustaja teki viikonloppuna tuhojaan New York Islandersia vastaan. Maalissa Nashville pääsee ylivoimalle neljällä kolmea vastaan. Aloitusvoiton jälkeen Josille pelataan laukaisupaikka ja puolustajan lavasta lähtee uskomaton tykki aivan yläriman alle. Yksinkertainen on kaunista.

5. Connor McDavid, Edmonton Oilers

Pistepörssin johtaja komeilee maalikoosteissa viikosta toiseen. Kuluneella viikolla hyökkääjä koulutti Chicagon puolustusta. Connor McDavid otti kiekon mukaan omalta alueelta ja laittoi jalat liikkeelle. Muun muassa Jack Johnson jää pahasti jalkoihin, kun hyökkääjä liukuu kiekon kanssa aina maalille saakka. Upea maali, joka on tälle talentille ihan arkipäivää.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja