Jääkiekko

Sunnuntain myöhäisillassa kaksi upeaa NHL-ottelua

27.1.2023. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelataan kaksi laadukasta NHL-matsia. Keskiyöllä alkavissa otteluissa kohtaavat Carolina ja Boston sekä Toronto ja Washington. Lue ennakot alta ja nappaa lisäjännitystä peleihin ilmaisvedolla!


Vain uusille asiakkaille.

HUIPPUTARJOUS NHL-JÄILLECarolina – Boston

Carolinan ja Bostonin välinen ottelu on NHL:n kärkikamppailu. Boston on ollut tällä kaudella sarjan ylivoimainen hallitsija 80 pisteellä 48 ottelusta. Joukkue on tehnyt tällä kaudella NHL:ssä eniten maaleja (183) ja päästänyt vähiten (101). Carolina tulee Bostonin perässä toisena 68 pisteellä 47 ottelusta.

Bostonin kuuden ottelun mittainen voittoputki meni poikki perjantain vastaisena yönä Tampa Bayta vastaan. Carolina on puolestaan kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa ja kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa. Joukkue aloitti viikon 3-2-jatkoaikavoitolla Dallasista. Sebastian Aho on viimeistellyt viimeiseen kahteen otteluun yhteensä neljä maalia.

Joukkueet kohtaavat toista kertaa tällä kaudella. Marraskuussa Boston oli joukkueista parempi jatkoajan jälkeen maalein 3-2. Joukkueet pelasivat viime keväänä pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella seitsemän ottelun mittaisen sarjan, josta Carolina marssi toiselle kierrokselle.

Toronto – Washington

Toronto on idässä kolmantena ja Atlantin divisioonassa toisena. Washington on idässä seitsemäntenä ja Metropolitan divisioonassa neljäntenä. Molemmat joukkueet ovat menossa kovaa vauhtia kohti pudotuspelejä. 

Toronto kulkee viiden ottelun mittaisessa pisteputkessa. Pisteputken aikana joukkue on voittanut neljä ottelua. Washington puolestaan palasi voittojen tielle perjantain vastaisena yönä Pittsburghia vastaan otetulla 3-2-voitolla voittomaalikilpailun jälkeen. Washingtonilla on ollut viime aikoina vaikeampaa, sillä joukkue on voittanut viimeisestä kahdeksasta ottelustaan vain kolme.

Joukkueet kohtaavat kolmatta kertaa tällä kaudella. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet kotivoittoon. Lokakuussa Toronto oli parempi maalein 3-2, kun taas joulukuussa Washington otti voiton maalein 5-2. Toronto on voittanut joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta neljä.

Broidi


Vain uusille asiakkaille.

HUIPPUTARJOUS NHL-JÄILLEMuita aiheeseen liittyviä juttuja