Jääkiekko

Liigassa keskiviikkona viiden ottelun kierros

17.1.2022. Liigassa edetään vauhdilla kohti kevään ratkaisupelejä, joten myös runkosarjassa panokset kovenevat. Keskiviikkona pisteistä väännetään viidellä paikkakunnalla – lue ennakot alta ja koukkaa lisäjännitystä ilmaisvedolla!

Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto Liigaan (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Lisäksi saat 2OO ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja ja 5 euron bonarin.


HIFK-JYP

HIFK ja JYP havittelevat kuumeisesti paikkaa kymmenen parhaan joukosta. HIFK on sarjassa sijalla 11 yhden pisteen päässä playoffs-paikasta. JYP on puolestaan kahden pisteen päässä helsinkiläisistä sijalla 13. 

HIFK on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan viisi ja kulkee kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa. JYPin pelaaminen ailahtelee edelleen rajusti ja joukkue on ottanut vain yhden voiton viimeisestä neljästä ottelusta.

HPK-KalPa

HPK tavoittelee paikkaa kymmenen parhaan joukosta. Hämeenlinnalaiset ovat sijalla 12 ja matka sijalle kymmenen on kahden pisteen mittainen. HPK on viiden ottelun mittaisessa pisteputkessa, jonka aikana se on ottanut kaksi voittoa.

KalPa taistelee paikasta kuuden parhaan joukossa. Kuopiolaiset ovat sarjassa kuudentena yhden pisteen Kärppiä edellä. KalPa palasi voittojen tielle perjantaina kahden peräkkäisen tappion jälkeen 4-0-voitolla Ässistä.

Jukurit-Kärpät

Jukurit ja Kärpät ovat osa tasaista keskikastia. Kärpät on joukkueista ylempänä sijalla seitsemän, kun taas Jukurit on neljän pisteen päässä sijalla kahdeksan.

Jukureille viime ajat ovat olleet vaikeita, sillä joukkue on ottanut vain kaksi voittoa viimeisestä seitsemästä ottelusta. Kärppien saldo on vastaava kahdella voitolla viimeisestä seitsemästä ottelusta. Kumman joukkueen heikko vire kääntyy keskiviikkona positiivisemmaksi?

Lukko-Pelicans

Kierroksen kuumin ja odotetuin otatus käydään Lukon ja Pelicansin kesken. Raumalaiset lähtevät tulevaan otteluun sarjan kärjestä, kun taas Pelicans on sijalla neljä.

Lukko on ollut sarjan kuumin joukkue viimeisen kymmenen ottelun otannalla, vaikka se on kokenut kaksi tappiota viimeiseen neljään otteluun. Pelicansilla on menossa kauden heikoin vaihe, sillä joukkue on hävinnyt kolme ottelua peräkkäin yhteismaalein 4-8.

Ässät-SaiPa

Ässät pyrkii pysymään kymmenen parhaan joukossa. Porilaiset ovat sarjassa yhdeksäntenä ja matkaa playoffs-viivan alapuolelle on kolmen pisteen verran. SaiPa on edelleen sarjajumbo ja kirittävää edelliseen joukkueeseen on jo 11 pistettä.

Ässät palasi lauantaina voittojen tielle kahden peräkkäisen tappion jälkeen 3-1-voitolla Kärpistä. SaiPan neljän ottelun mittainen pisteputki meni lauantaina puolestaan poikki 5-3-tappiolla Lukkoa vastaan.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto Liigaan (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Lisäksi saat 2OO ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja ja 5 euron bonarin.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja