Jalkapallo

Man City ja Spurs iskevät yhteen torstaina

18.1.2023. Viikonloppuna derbytappiot kokeneet Manchester City ja Tottenham hakevat paluuta voittojen tielle torstain ainoassa Valioliigaottelussa. City lähtee kotiotteluunsa selvänä suosikkina – lue ennakko alta ja nappaa lisäjännitystä matsiin ilmaisvedolla!

Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö otteluun 25e veto (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Lisäksi saat 2OO ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja ja 5 euron bonarin.


Ennakko: Manchester City – Tottenham

Manchesterin sininen puoli on saanut purra hammasta alkuviikon, sillä lauantain paikallisottelu Manchester Unitedia vastaan päättyi karvaaseen 2-1-tappioon Old Traffordilla. Harmitusta City-leirissä lisää entisestään se, että joukkue siirtyi derbyssä Jack Grealishin toimesta 0-1-johtoon 60. peliminuutilla.

United kuitenkin käänsi pelin Bruno Fernandesin ja Marcus Rashfordin maaleilla. Brunon maali aiheutti kovaa keskustelua, koska paitsioasemassa ollut Rashford näytti vaikuttavan selvästi pelin kulkuun.

Man City tarvitsee torstain ottelusta ehdottomasti voiton. Joukkue on jäänyt sarjakärki Arsenalista jo 8 pisteen päähän. Supertähti Erling Haaland hamuaa varmasti paluuta maalien makuun, sillä norjalaishärkä on jäänyt maaleitta kolmessa edellisessä ottelussaan.

Toinen Pohjois-Lontoon suurseura, Tottenham, on huomattavasti Cityä suuremmassa ahdingossa. Joukkue on sarjataulukossa viidentenä, mutta joukkueen peliesitykset eivät missään nimessä puolla Mestarien liigaan selviytymistä. Joukkueen hyökkäyspeli on aivan liikaa kapteeni Harry Kanen varassa.

Valonpilkahduksiakin on: Spursilla on ollut tällä kaudella loistava kyky tulla takaisin peliin surkean ensimmäisen puoliajan jälkeen. Ollapa kärpäsenä katossa, kun Antonia Conte ruoskii pelaajansa iskuun ennen toista nelivitosta…

Manchester City lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta toisaalta Cityn pallonhallinta sopii Spursin vastahyökkäyspelaamiseen loistavasti. Kaikki on siis torstai-iltana Etihadilla mahdollista.

Viime kaudella Tottenham nappasi Cityltä täydet kuusi pistettä voittaen kotikentällä 1-0 ja vieraissa 3-2.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö otteluun 25e veto (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Lisäksi saat 2OO ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja ja 5 euron bonarin.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja