Jääkiekko

Calgary ja Tampa Bay kohtaavat lauantain huippuottelussa

21.1.2023. Lauantaina suomalaisille NHL-faneille tarjoillaan kaksi Prime Time -ottelua. Illan huippuottelussa toisensa kohtaavat Calgary Flames ja Tampa Bay Lightning.

Nappaa 25 € ilmaisveto ja 200 ilmaiskierrosta

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö otteluun 25e veto (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon ja 200 ilmaiskierrosta – ei kierrätysehtoja!

Ennakko: Calgary – Tampa Bay

Calgary on lännessä kahdeksantena ja Tyynenmeren divisioonassa viidentenä. Joukkue on kirjoitushetkellä kiinni pudotuspelipaikassa, mutta lännessä käydään vielä tulinen taistelu paikasta kevään tosipeleihin. Calgary koki kesällä suuria muutoksia ja kauden ensimmäinen puolisko on ollut selvä pettymys. Joukkue lähtee tulevaan otteluun kahden peräkkäisen tappion saattelemana. Tällä viikolla Calgary on kokenut tappiot Nashvillelle ja Coloradolle yhteismaalein 2-6. Lauantain kamppailu on osa joukkueen neljän ottelun mittaista kotiotteluiden putkea.

Elias Lindholm on ollut Calgaryn kauden tehokkain pelaaja tehopistein 14+27=41. Calgaryn joukkueessa on iso määrä potentiaalia, mutta sitä ei olla vielä saatu parhaalla mahdollisella tavalla esiin. Muun muassa Jonathan Huberdeaulta ja Nazem Kadrilta odotetaan huomattavasti enemmän.

Tampa Bay porskuttaa tasaisen varmasti idässä viidentenä ja Atlantin divisioonassa kolmantena. Joukkueelle runkosarja on jälleen rutiinisuoritus ja todellinen mittari tulee esiin vasta pudotuspeleissä. Tampa Bay on kirjoitushetkellä peräti viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Voittoputken aikana joukkue on kaatanut Columbuksen, Seattlen, St. Louisin ja Vancouverin kahdesti yhteismaalein 24-12. Lauantain kamppailu päättää Tampa Bayn viiden ottelun mittaisen vieraskiertueen.

Tampa Bayn venäläistaituri Nikita Kucherov majailee NHL:n pistepörssissä kolmantena Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin jälkeen. Kucherov on iskenyt tällä kaudella 43 otteluun huimat tehopisteet 18+46=64. Joukkueesta myös Steven Stamkos ja Brayden Point löytyvät pistepörssistä 30 parhaan joukosta.

Joukkueet kohtaavat toista kertaa tällä kaudella. Marraskuussa Tampa Bay voitti joukkueiden ensimmäisen otatuksen maalein 4-1. Kyseisessä ottelussa Kucherov onnistui kahdesti ja Stamkos komppasi tehopistein 1+1. Tampa Bay on voittanut joukkueiden seitsemästä edellisestä kohtaamisesta peräti kuusi.

Broidi


Nappaa 25 € ilmaisveto ja 200 ilmaiskierrosta

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö otteluun 25e veto (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon ja 200 ilmaiskierrosta – ei kierrätysehtoja!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja