Jääkiekko

NHL-faneja hemmotellaan sunnuntai-iltana

22.5.2022. Urheiluntäyteinen viikonloppu huipentuu sunnuntai-iltana kahteen NHL:n pudotuspeliotteluun parhaaseen katseluaikaan. Kolmansissa osaotteluissa Tampa Bay kohtaa kotonaan Floridan ja New York Rangers isännöi Carolinaa. Lue ennakot matseihin alta!


Lisäjännitystä peleihin?


Tampa Bay-Florida klo 20.30

Florida on sunnuntaina tiukassa paikassa, sillä ottelusarja on kahden ensimmäisen ottelun jälkeen Tampa Baylle voitoin 2-0. Tampa Bay onnistui voittamaan Floridan molemmat kotiottelut yhteismaalein 6-2. Ottelusarjan ylivoimainen kuningas on toistaiseksi ollut Nikita Kucherov, joka on kantanut joukkueensa voittoihin tehopistein 1+2. Tampa Bayn suurin ase Floridaa vastaan on ollut murhaava ylivoima. Joukkue on tehnyt kuudesta maalistaan peräti neljä ylivoimalla sen onnistumisprosentin ollessa ottelusarjassa 38,1 %.

Floridan tähtipelaajien tulee pystyä nostamaan omaa tasoaan, mikäli seura haaveilee vielä paikasta konferenssifinaaleissa. Floridan ykkösketju Aleksander Barkovin johdolla on ollut täysin pimennossa koko ketjun tehopisteiden ollessa ottelusarjassa yhteensä vain 0+1. Tampa Bay on voittanut pudotuspeleissä kolmesta kotiottelustaan kaksi, kun taas Florida on voittanut kolmesta vierasottelustaan niin ikään kaksi.

New York Rangers-Carolina klo 22.30

Rangers on Floridan tapaan sunnuntaina kovassa paikassa. Ottelusarja alkoi kahdella Carolinan kotiottelulla ja voitot ovat näistä tulevalle vierasjoukkueelle lukemin 2-0. Carolina otti ensimmäisen voittonsa jatkoajan jälkeen maalein 2-1 ja toisen varsinaisella peliajalla maalein 2-0. Carolinan suomalaismaalivahti Antti Raanta on juuri nyt yksi NHL:n kuumimpia pelaajia. Raanta on päästänyt edelliseen kolmeen otteluun vain kolme maalia ja viimeisimmästä ottelusta irtosi upea nollapeli 21 torjunnalla. 

Suomalaisista myös Sebastian Aho on nostanut tasoaan ottelusarjassa Rangersia vastaan. Carolina on tehnyt ottelusarjassa neljä maalia ja Aho on ollut näistä mukana kolmessa tehopistein 2+1. Rangers on ollut ottelusarjassa pelillisesti vahva, mutta joukkuetta on vaivannut tehottomuus maalipaikoissa. Carolinalla puolestaan ratkaisijoita riittää, kun maalinteossa ovat tässä ottelusarjassa onnistuneet muun muassa puolustajat Ian Cole sekä Brendan Smith

Rangers on voittanut pudotuspeleissä neljästä kotiottelustaan kolme, kun taas Carolina hävisi ensimmäisellä kierroksella Bostonia vastaan kaikki kolme vierasotteluaan.


Lisäjännitystä peleihin?

Löydät muut tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja