Jääkiekko

Jokerit voittoon Espoossa? Nappaa huipputarjous!

20.9.2023. Mestis-kausi luistellaan käyntiin torstaina klo 18.30, kun loppuunmyydyllä Metro Areenalla askiin hyppäävät Kiekko-Espoo ja Helsingin Jokerit. Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous Jokereiden voitolle!

Kaksikymppiä Jokereiden voitolle tuo yli 1OO euroa

  1. Avaa pelitili iBetille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 4O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Jokereiden voitolle (4O x 2.6O*)
  4. Jos Jokerit voittaa, sinä voitat 1O4 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Ennakko: Kiekko-Espoo vs Jokerit

Alkavalla Mestis-kaudella on mukana 13 joukkuetta, joista ylivoimaisesti kiinnostavin on paluun suomalaiselle kiekkokartalle tekevä Helsingin Jokerit. Joukkue on nähty edellisen kerran suomalaisessa kiekkosarjassa keväällä 2014. Pääkaupunkiseudun herruudesta ei olla suomalaisessa jääkiekossa pelattu pitkään aikaaan. Se tuo oman mausteensa varsinkin tähän kauden starttiin.

Kiekko-Espoo lähtee kauteen selvänä ykkössuosikkina. Espoossa juhlittiin viime keväänä Mestiksen mestaruutta, kun Kiekko-Espoo päätti finaaleissa Imatran Ketterän voittokulun. Kiekko-Espoon jälkeen on ennakkoon tasaista ja Jokerit on yksi espoolaisten isoimmista haastajista.

Kiekko-Espoossa vaihtuvuus on ollut pientä ja seuralla on tulevallakin kaudella sarjan paras materiaali. Kauden avausta kuitenkin häiritsee se, että Noel Pietilä, Roope Elimäki, Juho Koivusaari ja Jaakko Heikkinen ovat sivussa loukkaantumisen takia. Kiekko-Espoo on erittäin hyvin valmennettu joukkue, jossa pelin jokainen osa-alue on sarjan ehdotonta huippua.

Jokerit on juuri nyt koko Suomen mielenkiintoisin urheilubrändi. Seuran paluuta on odotettu todella paljon ja torstaina se vihdoin tapahtuu. Jokerit saapuu Mestikseen isolla budjetilla, joka näkyy joukkueessa laatuna. Imatralta saapunut Severi Auvinen on yksi sarjan parhaimmista maalivahdeista, pakisto on hyvä ja hyökkäys jopa sarjan paras. Jokereiden päävalmentajana toimii seuran monivuotinen alle 20-vuotiaiden päävalmentaja Tero Määttä. Jokerit pelaa tulevalla kaudella kotiotteluitaan sekä Keravalla että Helsingin jäähallissa.

Jokerit aloitti harjoituskautensa jo elokuun alussa legendaarisesta Pitsiturnauksesta. Jokerit päätti harjoituskauden kahteen peräkkäiseen kotivoittoon, joissa joukkue teki yhteensä 12 maalia. Kiekko-Espoon edellinen kausi päättyi vasta huhtikuun lopussa, joten he ovat pelanneet harjoitusotteluita huomattavasti maltillisemmin. Espoolaiset jäivät kenraalissa maaleitta Ketterän vieraana.

Nyt jos koskaan kannattaa virittäytyä Mestiksen kiehtovaan maailmaan! Huumaavan kauden avausottelu näytetään ilmaiseksi Subilta studion kera.

Broidi


Kaksikymppiä Jokereiden voitolle tuo yli 1OO euroa

  1. Avaa pelitili iBetille
  2. Talleta 2O euroa, niin saat 4O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko summa Jokereiden voitolle (4O x 2.6O*)
  4. Jos Jokerit voittaa, sinä voitat 1O4 euroa!

*Kerroin on artikkelin julkaisuhetkeltä ja saattaa muuttua.


Muita aiheeseen liittyviä juttuja