Jääkiekko

NHL: Idän pudotuspeliennakko

14.4.2023 NHL:n odotetut pudotuspelit käynnistyvät maanantai-iltana 17.4. Tässä artikkelissa ennakoidaan huimat otteluparit ja kerrotaan lähes tamimaisella itsevarmuudella, mitkä joukkueet tulevat menemään jatkoon.

Boston Bruins – Florida Panthers

NHL:n runkosarja oli Bostonin juhlaa. Historiallisella kaudella joukkue voitti runkosarjassa huimat 65 ottelua ja rikkoi täten runkosarjassa yhden kauden voitto- sekä piste-ennätyksen. Boston lähtee pudotuspeleihin NHL:n suurimpana ennakkosuosikkina. 

Florida kipusi pudotuspeleihin mukaan pitkältä takamatkalta idän viimeisenä joukkueena. Floridan runkosarjan loppu oli upea ja joukkue oli viimeisen 25 ottelun otannalla idän neljänneksi paras joukkue. Florida lähtee ottelusarjaan valtavana altavastaajana.

Arvio: Boston on ottelusarjassa suvereeni ja jatkaa siitä mihin runkosarjassa jäi. Boston jatkoon voitoin 4-1.


Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning

Toronto ja Tampa Bay kohtaavat toisena keväänä peräkkäin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Viime keväänä Toronto johti ottelusarjaa voitoin 3-2, mutta Tampa Bay meni lopulta jatkoon voitoin 4-3.

Toronto on pudonnut NHL:n pudotuspeleissä ensimmäiseltä kierrokselta kuutena keväänä peräkkäin. Joukkue on edellisen kerran voittanut pudotuspelisarjan keväällä 2004. Toronto oli runkosarjassa Tampa Bayta vakuuttavampi ja lähtee sarjaan ennakkosuosikkina.

Arvio: Tampa Bay ei ollut runkosarjassa omalla tasollaan ja joukkueen eväät on syöty. Toronto karistaa pudotuspelipeikkonsa ja marssii jatkoon voitoin 4-2.

Carolina Hurricanes – New York Islanders

Carolina oli lopulta idän toiseksi paras joukkue Bostonin jälkeen. Carolinalla oli runkosarjan loppupuolella ongelmia hyökkäyspelaamisen kanssa, mutta joukkue päätti runkosarjan tästä huolimatta kahteen peräkkäiseen voittoon. Carolina on ennakkosuosikki, mutta joutuu koville tässä otteluparissa.

New York Islanders palaa pudotuspeleihin viime kauden pettymyksen jälkeen. Islanders pelasi hienon loppukauden ja oli idässä 25 viimeisen ottelun otannalla viidenneksi paras joukkue. Islandersissa ei ole tähtipelaajia, mutta vastustajana se on yksi tämän sarjan ikävimmistä.

Arvio: Islanders lähtee pudotuspeleihin mustana hevosena ja Carolina joutuu ahtaalle. Ilya Sorokin varastaa saarelaisille voittoja, mutta Carolina menee hienoisesti jatkoon voitoin 4-3.

New Jersey Devils – New York Rangers

New Jersey on ollut yksi NHL-kauden suurimmista yllättäjistä. Joukkue on todella hyvin valmennettu Lindy Ruffin johdolla ja pelaajisto on erittäin laadukas. New Jersey oli idän kolmonen ja lähtee ottelusarjaan ennakkosuosikkina.

New York Rangers paransi pelaamistaan huimasti kevättä kohden. Artemi Panarin sekä Mika Zibanejad saivat tehoja ulos ja Igor Sheshterkin palasi viime kauden Vezina-tasolleen. Rangers oli idässä toiseksi paras joukkue viimeisen 20 ottelun otannalla.

Arvio: Rangers eteni viime keväänä neljä parhaan joukkoon ja joukkue tietää mitä voittaminen vaatii. Tiukassa paikassa Rangers on näistä kahdesta parempi ja etenee jatkoon voitoin 4-2.

Broidi


PARHAAT TARJOUKSET

100 ilmaiskierrosta
Ei kierrätysehtoja

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 100 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä!


Rating: 5 out of 5.

Nappaa 200 ilmaiskierrosta
Ei kierrätystä!

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ja 5 euron bonuksen livekasinolle!


Rating: 5 out of 5.

Poimi 200 ilmaiskierrosta
ilman kierrätystä

Talleta vähintään 20 euroa, niin saat 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätysehtoja!


Rating: 5 out of 5.

Muita aiheeseen liittyviä juttuja