Jääkiekko

New Jersey ja Pittsburgh iskevät yhteen sunnuntaina

22.1.2023. Sunnuntai-iltana pelataan kuuma ottelu New Jersey Devilsin ja Pittsburgh Penguinsin kesken. Jatkuuko paholaisten liito divisioonavihollista vastaan?

Nappaa 25 € ilmaisveto ja 200 ilmaiskierrosta

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö otteluun 25e veto (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon ja 200 ilmaiskierrosta – ei kierrätysehtoja!

Ennakko: New Jersey – Pittsburgh

New Jersey on ollut yksi NHL-kauden suurimmista yllättäjistä. New Jersey on ollut kauden kolmanneksi paras joukkue 61 pisteellä 44 ottelusta. Edellä ovat ainoastaan idästä Boston ja Carolina. New Jersey liitää kirjoitushetkellä viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Voittoputken aikana joukkue on kaatanut New York Rangersin, Carolinan, Anaheimin, Los Angelesin ja San Josen yhteismaalein 24-13. Edellisestä yhdeksästä ottelusta joukkue on jäänyt ilman pisteitä vain kertaalleen.

New Jerseyn suurin vastuunkantaja on tällä kaudella ollut Jack Hughes. Nuoresta kikkapojasta on kasvanut monipuolinen hyökkääjä, joka on yksi sarjan parhaista pelaajista. Hughes on NHL:n pistepörssissä sijalla kymmenen tehopistein 29+26=55. Tähtipelaajan rinnalla hyvää kautta pelaa myös joukkueen suomalaishyökkääjä Erik Haula. Haula on tehnyt tällä kaudella 44 otteluun tehopisteet 3+17=20.

Pittsburgh käy idässä rajun taistelun pudotuspelipaikoista. Joukkue on kirjoitushetkellä Metropolitan divisioonassa viidentenä viimeisellä villi kortti-paikalla. Pittsburgh on voittanut viimeisestä neljästä ottelustaan vain yhden Anaheimia vastaan. Tämän viikon joukkue aloitti Anaheimia vastaan 4-3-voitolla jatkoajan jälkeen, mutta kaksi päivää myöhemmin Pittsburgh koki 5-4-tappion jatkoajan jälkeen Ottawalle.

Pittsburghin kapteeni Sidney Crosby pelaa jälleen huimaa kautta. 35-vuotias Crosby kuuluu edelleen sarjan eliittiin ja hän on kirjauttanut tällä kaudella 44 otteluun tehopisteet 21+31=52. Pittsburghin suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen on tehnyt tällä kaudella 35 otteluun tehopisteet 6+11=17.

Divisioonaviholiiset kohtaavat sunnuntaina toista kertaa tällä kaudella. Uudenvuodenaattona New Jersey oli joukkueista parempi maalein 4-2. Kyseisessä ottelussa Hughes onnistui maalinteossa kahdesti. New Jersey on voittanut joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta kolme.

Broidi


Nappaa 25 € ilmaisveto ja 200 ilmaiskierrosta

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö otteluun 25e veto (minimikerroin 1.8O)
  4. Saat 25 euron ilmaisvedon ja 200 ilmaiskierrosta – ei kierrätysehtoja!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja