Jääkiekko

Dallas ja Carolina voiton päässä jatkosta

26.4.2023. Dallas Stars ja Carolina Hurricans hakevat perjantai-iltana ratkaisevaa neljättä voittoa. Lue lyhyet otteluennakot alta ja hyödynnä huipputarjous NHL-jäille!

Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä!

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö 25 euron veto (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Minnesota Wild – Dallas Stars

Dallas johtaa ottelusarjaa viiden matsin jälkeen voitoin 3-2. Sarja on ollut suomalaisittain erittäin hieno, sillä keskiviikkona Roope Hintz johtaa NHL:n pudotuspelien pistepörssiä tehopistein 4+7=11. Nämä pisteet suomalainen taituri on iskenyt siis vain viiteen otteluun. Lisäksi Miro Heiskasella on kerättynä kuusi syöttöpistettä.

Ottelusarja on ollut odotetun tasainen. Minnesota oli kuskin paikalla kolmen ottelun jälkeen voitoin 2-1, mutta Dallas on voittanut kaksi edellistä kohtaamista yhteismaalein 7-2. Edellisessä kohtaamisessa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Dallasin Jake Oettinger pelasi nollapelin 27 torjunnalla. Yhdysvaltalaisen torjuntaprosentti on tähän sarjaan 92,45 %.

Dallasilla on ollut pudotuspelien kolmanneksi tehokkain ylivoima. Joukkue on iskenyt 17 maalistaan peräti yhdeksän maalia ylivoimalla onnistumisprosentilla 40,9.

New York Islanders – Carolina Hurricanes

Carolina johtaa ottelusarjaa viiden matsin jälkeen voitoin 3-2. Carolinalla oli ensimmäinen ottelupallo keskiviikon vastaisena yönä, mutta Islanders venytti sarjan kuuteen peliin voittamalla maalein 3-2. Carolina aloitti sarjan kahdella peräkkäisellä voitolla, mutta Islanders on voittanut viimeisestä kolmesta ottelusta kaksi. 

Antti Raanta on pelannut kaikki viisi ottelua Carolinan maalilla. Kokenut suomalainen on esiintynyt mainiosti ja hänen torjuntaprosentti on toistaiseksi 90,65 %. Muista suomalaisista Sebastian Aho on ollut ottelusarjan tehokkain pelaaja tehopistein 3+3=6. Aho joutui jättämään sarjan edellisen pelin kesken naamaan tulleen kiekon johdosta. 

Islandersilla on ollut pudotuspelien heikoin ylivoima. Joukkue on tehnyt 15 ylivoimayrityksellään vain yhden maalin.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä!

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta 25 euroa
  3. Lyö 25 euron veto (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja