Jääkiekko

Lauantain Prime Time -ottelu pelataan Buffalossa

21.1.2022. Lauantaina on jälleen mahdollisuus hypätä mukaan NHL:n kiehtovaan maailmaan, kun parhaaseen katseluaikaan näytetään matsi Buffalo Sabresin ja Philadelphia Flyersin välillä. Saako Flyersin tappiollinen taival jatkoa myös viikonlopun kohtaamisessa? Lue Broidin ennakko alta!

Nappaa kaksi 2O euron ilmaisvetoa

  1. Avaa pelitili Fansbetille
  2. Talleta vähintään kaksikymppiä
  3. Lyö 2O euron yhdistelmäveto* NHL:ään
  4. Saat kaksi 2O euron ilmaisvetoa – ei kierrätystä!

*Vähintään kolme kohdetta minimikertoimella 1.4O/kohde.


Ennakko: Buffalo – Philadelphia

Vuodesta 2011 asti pudotuspeleihin haikaillut Buffalo on valumassa jälleen lujaa vauhtia ulos kevään tosipeleistä. Kirjoitushetkellä joukkue on 39 ottelun jälkeen Atlantin divisioonassa kuudentena 15 pisteen päässä pudotuspelipaikoista.

Viimeisestä viidestä ottelusta Buffalo on onnistunut voittamaan kaksi. Joskin nämä kaksi voittoa ovat tulleet vieraissa, mikä tarkoittaa joukkueen kohdalla karmivaa kahdeksan kotiottelun mittaista tappioputkea. 

Heikon kotipelaamisen lisäksi Buffalon suurin ongelma on edelliskausien tapaan ollut tällä kaudella vuotava puolustuspelaaminen. Buffalo on päästänyt tämän kauden otteluissa omiin keskimäärin 3,4 maalia per ottelu, mikä on koko NHL:n neljänneksi heikoin lukema.

Buffalon kokoonpanossa pelaa tällä hetkellä yksi suomalaispelaaja, 22-vuotias puolustaja Henri Jokiharju. Jokiharju on ottanut Rasmus Dahlin vierestä ison roolin joukkueen ykköspuolustajaparista kellottaen 20:56 peliminuuttia per ottelu. Puolustaja viimeisteli kauden toisen maalinsa maanantaina Prime Time -ottelussa Detroitia vastaan.

Philadelphia lähti kuluvaan kauteen syksyllä tavoitteena pudotuspelit, mutta kausi on muodostumassa joukkueen osalta jälleen isoksi pannukakuksi. Metropolitan-divisioonassa joukkue on 39 ottelun jälkeen kuudentena 12 pisteen päässä pudotuspelipaikoista. 

Joukkueen puolustuspää on vuotanut tällä kaudella Buffalon tapaan pahasti, mikä lupaa viihtyvyyden kannalta hyvää lauantain otteluun. Philadelphia on päästänyt tällä kaudella Buffaloon verrattuna samaan ottelumäärän yhden maalin vähemmän samalla 3,4 päästetyn maalin keskiarvolla.

Flyers on tällä hetkellä karmeassa yhdeksän ottelun mittaisessa tappioputkessa ja viimeisen kymmenen ottelun otannalla joukkue on ollut Itäisen konferenssin huonoin joukkue. 

Philadelphian ainoa suomalaispelaaja on puolustaja Rasmus Ristolainen. Kesällä joukkuetta vaihtaneen Ristolaisen kausi on ollut joukkueen mukana hyvin vaikea ja 35 otteluun puolustaja on tehnyt tehopisteet 1+7=8.

Joukkueille keskinäinen kohtaaminen on kauden ensimmäinen. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdeksan kertaa ja näistä kohtaamisista viisi päättyi Philadelphian voittoon.


Lisäjännitystä NHL-vetoihin?

Löydät muut huipputarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja