Jääkiekko

NHL Outdoors: nappaa viidenkympin ilmaisveto

NHL tarjoaa viikonloppuna parastaan, kun kaksi runkosarjan ottelua pelataan Sierra Nevadan vuorilla, Lake Tahoen rannalla. Lauantaina tulessa ovat Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 02.30 yhteen iskevät Boston Bruins ja Philadelphia Flyers.

Broidi ja Casumo tarjoavat lisäjännitystä matseihin. Näin lunastat viidenkympin ilmaisvedon ilman kierrätystä:

  1. Siirry Casumolle ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Lyö vähintään 25 euron veto minimikertoimella 1.60
  3. Saat 5O euron ilmaisvedon. Ei kierrätystä!

Colorado voittoon Rantasen johdolla?

Läntisen divisioonan huippujoukkueet Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights ovat kumpikin aloittaneet kautensa hienosti. Pelillisten mittarien mukaan Vegasin kauden aloitus on ollut aavistuksen Coloradoa vahvempi. Toisaalta pelaajamateriaaleja vertaillessa Colorado on aavistuksen laadukkaampi.

Joukkueet kohtasivat viime sunnuntaina ja tiistaina toisensa Las Vegasissa. Golden Knights vei ensimmäisen pelin maalein 1-0 ja Colorado toisen lukemin 3–2. Maalitilanteiden valossa Vegas oli kokonaisuutena aavistuksen edellä. Käytännössä erot joukkueiden voimasuhteissa ovat todella pieniä ja ulkoilmaottelun lähtöasetelmat ovat äärimmäisen tasaiset.

Suomalaiset: Coloradon väliaikaiseksi varakapteeniksi nousseen Mikko Rantasen kauden aloitus on ollut odotetun hyvä. Hän on tehnyt 13 otteluun tehot 7+4 ja on joukkueensa tämän kauden paras maalintekijä. Myös Joonas Donskoin alkukausi Avalanche-paidassa on ollut erinomainen: raahelainen on nakuttanut 13 otteluun mukavat tehot 5+5.


Lisäjännitystä NHL-matseihin? Casumo tarjoaa uusille asiakkailleen 5O euron ilmaisvedon, kun lyöt vähintään 25 euron NHL-vedon. Nappaa tarjous tästä!


Pysähtyykö Flyers Raskin muuriin?

Itäisen divisioonan kärkijoukkue Boston Bruins kohtaa sunnuntaina klo 21 Suomen aikaa kauden hyvin aloittaneen Philadelphian Flyersin. Boston keikkuu divisioonan kärkipaikalla, vaikka alla onkin muutama tappio. Philadelphia on ottanut 14 ottelusta kahdeksan voittoa, mutta mielenkiintoinen tilastoknoppi on se, että joukkue on hävinnyt kaikki neljä keskinäistä ottelua Bostonia vastaan. Kaksi viimeisintä kohtaamista helmikuun alussa olivat kuitenkin varsin tasaisia.

Bostonin sairaslistalta löytyvät tällä hetkellä muun muassa puolustaja Matt Grzelcyk ja hyökkääjä David Krejci. Näistä Grzelcyk on varmuudella sivussa sunnuntaina, mutta Krejcin tilanne on vielä arvoitus. Flyersilla on edelleen useita pelaajia koronalistalla, joten joukkueen iskukyky on selvästi normaalia alhaisempi. Sivussa ovat muun muassa Claude GirouxScott Laughton ja Oskar Lindblom.

Suomalaiset: Bruinsin Tuukka Raskin alkukausi on ollut hitusen normaalia vaatimattomampi: torjuntaprosentti 90,6 ei lukeudu sarjan parhaisiin. Pitää toki muistaa, että myös Bruins-puolustuksella on vastuunsa vaarallisten maalipaikkojen estämisessä.


Löydät kaikki jääkiekkojutut täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja