Jalkapallo

Liverpool-Everton: kotivoiton aika?

Lauantain kuumimmasta Valioliiga-ottelusta ei ole epäilystäkään, kun Liverpool ja Everton iskevät yhteen Merseysiden derbyssä klo 19.30.

Kymppi Liverpoolille tuo yli seitsemänkymppiä

Broidi ja ComeOn! tarjoavat lisäjännitystä otteluun. Näin saat vedollesi jättikertoimen:

  1. Siirry ComeOnille ja avaa pelitili tästä linkistä
  2. Talleta vähintään 1O euroa, niin saat 5O euroa pelirahaa
  3. Lyö koko 5O euroa Liverpoolin voitolle (50 x 1.45)
  4. Jos Liverpool voittaa, sinä voitat 72,5 euroa!

Paikallispelistä virtaa loppukauteen?

Liverpool on kyntänyt Valioliigassa viime kuukausina: viimeisin kotivoitto on joulukuulta Spursia vastaan. Joukkue on ennen viikonloppua sarjassa kuudentena.

Viikolla punaiset hakivat kuitenkin maukkaan ”vierasvoiton” Budapestistä, kun RB Leipzig kaatui Mestarien liigan neljännevälierien avausosassa maalein 2-0. Mohamed Salah ja Sadio Mane iskivät maalin mieheen.

Seitsemäntenä Valioliigassa majaileva Everton on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan. Sekä huippuviereinen Manchester City että sarjapaikastaan taisteleva Fulham hakivat täydet pisteet Goodison Parkilta.

Toffees-nipun loukkaantumistilanne on derbyn alla loistava, sillä sairastuvalla ovat vain Yerry Mina ja pitkäaikaispotilas Jean-Philippe Gbamin.

Broidi odottaa paikallispelistä kiihkeää ja tasaista, mutta uskoo Liverpoolin palaavan tasolleen ja ratkaisevan voiton tehokkaan hyökkäystrion säestämänä.


Lisäjännitystä matsiin? ComeOn! tarjoaa uusille asiakkailleen hulppean tarjouksen: kun talletat kympin, saat viisikymppiä pelirahaa. Nappaa tarjous tästä!


Löydät kaikki muut tarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja