Jalkapallo

Huipputarjous MM-kisojen avausotteluun

18.11.2022. Jalkapallon MM-kisat käynnistyvät sunnuntaina klo 18.00 Qatarin ja Ecuadorin välisellä kamppailulla. Millainen on kisaisännän startti näissä arvokisoissa? Lue ennakko alta ja nappaa lähes pomminvarma jättikerroin kisojen avausmatsiin!

Jättikerroin 3O.OO, jos ottelussa tehdään maali

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro kohteeseen: yli O,5 maalia (normaali kerroin 1.1O)
  4. Jos Qatar-Ecuador ei pääty O-O, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ennakko: Qatar – Ecuador

Qatarissa pidettävät MM-kisat ovat olleet viime aikoina paljon otsikoissa ja syystä. Arvokisat pelataan täysin väärässä maassa ja kisat ovat saaneet jo nyt hyvin irvokkaan kuvan. Kentän ulkopuolella ilmenneet hirveydet ei saa jäädä kisojen aikana huomiotta.

Kisaisäntä Qatar löytyy Fifa-rankingistä sijalta 50. Qatarissa näihin arvokisoihin on satsattu isosti jo useampi vuosi ja tavoitteet ovat sitä myöten korkealla. Qatar on saanut valmistautua kisoihin huomattavasti muita maita paremmin, sillä joukkueen pelaajat eivät ole pelanneet syksyllä lainkaan seurajoukkueissa. Qatar saa täten kotiedun lisäksi huomattavan edun valmistautumisessa. Qatar on pelannut tämän vuoden puolella ahkerasti harjoitusotteluita ja tulokset niistä ovat olleet positiivisia. Maa päätti harjoitusottelut neljään peräkkäiseen voittoon Albaniasta, Panamasta, Hondurasista ja Guatemalasta. 

Qatarin joukkue koostuu kotimaan pääsarjassa pelaavista pelaajista. Joukkueen suurin tähti on 26-vuotias Akram Afif. Hyökkääjä iski viime kaudella Al-Saddin riveissä 18 otteluun tehot 14+17.

Ecuador selvitti tiensä MM-kisoihin Etelä-Amerikan karsinnoista ennen Perua, Kolumbiaa ja Chileä. Ecuadorin pelaaminen perustuu tiiviiseen puolustuspelaamiseen ja karsinnoissa joukkue päästi omiin kolmanneksi vähiten maaleja Brasilian ja Argentiinan jälkeen. Ecuador on pelannut ennen kisoja kuusi harjoitusottelua tappioitta. Maa piti kuudessa ottelussa maalinsa puhtaana ja iski itse kaksi maalia. 

Ecuadorin joukkueesta löytyy paljon nuoria ja lupaavia pelaajia. Puolustusta johtavat Bayer Leverkusenin Piero Hincapie ja Brightonin Pervis Estupinan. Keskikentän moottorina toimii Brightonin Moises Caicedo ja maalintekovastuu on Turkin pääsarjan maalipörssiä johtavalla Enner Valencialla. Valencia on iskenyt tällä kaudella Fenerbahcelle 13 maalia 12 otteluun.

Qatar ja Ecuador pelaavat A-lohkossa yhdessä Hollannin ja Senegalin kanssa. Hollanti on lohkon selkeä suosikki, mutta kakkossijasta tullaan käymään kova kamppailu. Varsinkin kun Sadio Mane joutui jäämään viime hetkellä pois Senegalin joukkueesta.

Broidi


Jättikerroin 3O.OO, jos ottelussa tehdään maali

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro kohteeseen: yli O,5 maalia (normaali kerroin 1.1O)
  4. Jos Qatar-Ecuador ei pääty O-O, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja