Jalkapallo

Englanti aloittaa MM-kisat ottelulla Irania vastaan

19.11.2022. Englanti aloittaa oman urakkansa MM-kisojen toisena päivänä Irania vastaan. Isot ovat jälleen odotukset, mutta mikä on lopputulos? Lukaise ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Jättikerroin 3O.OO Englannin maalille

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro kohteeseen: Englanti yli O,5 maalia (normaali kerroin 1.11)
  4. Jos Englanti tekee yhdenkin maalin, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ennakko: Englanti – Iran

Englanti selvitti tiensä kisoihin helposti MM-karsintojen kautta. Englanti oli oman karsintalohkonsa ykkönen 26 pisteellä ja maalierolla 39-3. Hienosti menneiden karsintojen jälkeen vaikeuksia alkoi ilmetä kesällä Kansojen liigassa. Joukkue pelasi Kansojen liigassa kuusi ottelua voittamatta näistä yhtäkään. Englanti jäi oman lohkonsa viimeiseksi ja maa nähdään tulevaisuudessa B-liigassa yhdessä Suomen kanssa. Päävalmentaja Gareth Southgatelle on vaadittu jo pitkään potkuja, mutta Englanti lähtee hänen johdollaan myös näihin arvokisoihin.

Englannin joukkue koostuu kokonaisuudessaan Valioliigassa pelaavista pelaajista. Joukkueen hyökkäys ja keskikenttä ovat turnauksen parhaimmistoa, mutta selvä heikkous on puolustus. Toppareista John Stones on tällä kaudella ainoa vakuuttanut pelaaja ja laitapuolustajista samaan kastiin voidaan iskeä Kieran Trippier. Tällä rosterilla joukkueen tulisi tehdä iso läjä maaleja Harry Kanen johdolla. 

Iran oli Aasian MM-karsintojen paras joukkue ennen Etelä-Koreaa, Saudi-Arabiaa ja Japania. Maan pelaaminen ja menestys pohjautuu pelkästään tiiviiseen ja vakaaseen puolustuspelaamiseen. Iran päästi MM-karsinnoissa kymmeneen otteluun ainoastaan neljä maalia ja teki itse 15. Karsintojen jälkeen joukkue on pelannut viisi harjoitusottelua, joista tuloksena on ollut voitot Nicaraguasta ja Uruguaysta. 

Iranin nimekkäimmät pelaajat löytyvät hyökkäyspäästä. Joukkueen ykköshyökkääjä on Bayer Leverkusenin Sardar Azmoun. “Iranin Messi” iski MM-karsinnoissa 14 otteluun kymmenen maalia. Azmoun rinnalla tulosta tekevät FC Porton Mehdi Taremi ja Feyenoordin Alireza Jahanbakhsh.

Englanti ja Iran pelaavat B-lohkossa yhdessä Yhdysvaltojen ja Walesin kanssa. Englanti on lohkon selvä suosikki, mutta toisesta sijasta tullaan käymään kova kamppailu. 

Maanantain ottelussa Englanti pitää palloa ja Iran ottaa vastaan. Iran pystyy omalla puolustuspelaamisellaan aiheuttamaan ongelmia Englannille. Saako mestarisuosikki maalihanansa kunnolla auki heti turnauksen ensimmäisessä ottelussa?

Broidi


Jättikerroin 3O.OO Englannin maalille

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro kohteeseen: Englanti yli O,5 maalia (normaali kerroin 1.11)
  4. Jos Englanti tekee yhdenkin maalin, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja