Jalkapallo

Ranska kohtaa MM-kisojen avausottelussaan Australian

21.11.2022. Hallitseva maailmanmestari Ranska aloittaa MM-kisat kolmantena pelipäivänä Australiaa vastaan. Ranskalla on jälleen paljon potentiaalia, mutta jääkö tulos vajaaksi? Lue ennakko alta ja nappaa huipputarjous suursuosikki Ranskan voitolle!

Jättikerroin 3O.OO Ranskan voitolle

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro Ranskan voitolle (normaali kerroin 1.29)
  4. Jos Ranska voittaa, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ennakko: Ranska – Australia

Ranska selvitti tiensä MM-kisoihin samasta karsintalohkosta Suomen kanssa. Ranska oli lohkon ykkönen 18 pisteellä ja maalierolla 18-3. Hyvin kulkeneiden karsintojen jälkeen ongelmia alkoi ilmetä kesällä Kansojen liigassa. Joukkue voitti Kansojen liigassa kuudesta ottelustaan vain yhden ja jäi lohkossa kolmanneksi Kroatian ja Tanskan jälkeen. Ranskan päävalmentajan Didier Deschampsin asema kyseenalaistettiin jo edellisten EM-kisojen jälkeen, mutta hänen johdollaan maa pelaa yhdet arvokisat lisää.

Ranska on kärsinyt kisojen alla pahoista loukkaantumisista. Paul Pogba, N`Golo Kante ja Mike Maignan jäivät ensin ulos lopullisesta joukkueesta loukkaantumisen takia. Kisoihin valmistavissa harjoituksissa joukkueesta ovat loukkaantuneet Christopher Nkunku, Presnel Kimpembe ja Karim Benzema. Lisäksi Raphael Varanen pelikunto on iso kysymysmerkki. Etenkin hallitsevan Ballon d’Orin voittajan Benzeman poissaolo on iso menetys joukkueelle sekä jalkapallofaneille. 

Loukkaantumisista huolimatta Ranskan joukkue on täynnä supertähtiä. Hyökkäystä johtavat Kylian Mbappe ja Antoine Griezmann. Puolustuspäässä häikäisee Theo Hernandez ja maali tilkitsee Hugo Lloris

Australia ei kuulu kisojen ennakkosuosikkeihin. Maa selvisi kisoihin vasta viimeisestä mahdollisesta vaiheesta Perua vastaan. Yksiosainen ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin ja Australia nappasi kisapaikan rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Maa jäi Aasian karsinnoissa oman lohkonsa kolmanneksi Saudi-Arabian ja Japanin jälkeen. Australia keräsi kymmenestä karsintaottelusta 15 pistettä maalierolla 15-9. Karsintojen jälkeen joukkue on pelannut kaksi voitollista harjoitusottelua Uutta-Seelantia vastaan. 

Australian joukkueesta ei löydy supertähtiä. Maalivahti Mathew Ryan ja keskikenttäpelaaja Aaron Mooy omaavat Valioliiga-kokemusta. Varsinkin hyökkäyspäässä on paljon pelaajia maan omasta pääsarjasta.

Ranska ja Australia pelaavat D-lohkossa yhdessä Tanskan ja Tunisian kanssa. Ranska ja Tanska ovat lohkon ylivoimaiset suosikit. Olisi todella iso yllätys, mikäli Tunisia tai Australia selvittäisi tiensä aina jatkopeleihin saakka.

Broidi


Jättikerroin 3O.OO Ranskan voitolle

  1. Avaa pelitili Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro Ranskan voitolle (normaali kerroin 1.29)
  4. Jos Ranska voittaa, saat 3O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja