Jalkapallo

Espanja suursuosikkina Costa Rican kaatoon

21.11.2022. Espanjan urakka MM-kisoissa alkaa neljäntenä pelipäivänä Costa Ricaa vastaan. Mikä on 2000-luvun kestomenestyjän anti tänä vuonna? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous Espanjan voitolle keskiviikon ottelussa!

Jättikerroin 5O.OO Espanjan voitolle

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro Espanjan voitolle (normaali kerroin 1.15)
  4. Jos Espanja voittaa, saat 5O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Ennakko: Espanja – Costa Rica

Espanja on pelannut maajoukkueena hyvin jo pidemmän aikaa. EM-kisoissa maa ylsi välieriin ja MM-karsinnat se hoiti kunnialla. Espanja pelasi karsinnoissa kahdeksan ottelua maalierolla 15-5. Kesällä Kansojen liigassa Espanja voitti oman lohkonsa yhden pisteen erolla ennen Portugalia. Espanja pelasi Kansojen liigassa kuusi ottelua maalierolla 8-5. Espanjan pelityyli on edelleen samanlainen kuin 2000-luvun menestysvuosina. Joukkue hallitsee palloa selvästi vastustajaansa enemmän ja hakee murtautumista maltilla. Espanja kuuluu turnaukseen suurimpiin ennakkosuosikkeihin ja Euroopan parhaimpiin joukkueisiin.

Päävalmentaja Luis Enrique aiheutti kisojen alla kohun omilla pelaajavalinnoillaan. Kohu syntyi, kun konkarit Thiago, Sergio Ramos ja David De Gea jäivät joukkueen ulkopuolelle. Espanjalla on yksi kisojen parhaimmista keskikentistä. Nuoret Gavi ja Pedri ovat siinä suuressa roolissa, jonka lisäksi heitä varmistaa joko Sergio Busquets tai Rodri. Alvaro Moratalla ja Ferran Torresilla on ollut seurajoukkueessa vaikeaa, joten maalinteossa apua tarvitaan Marco Asensiolta, Dani Olmolta ja Ansu Fatilta

Costa Rica on ennakkoon yksi kisojen heikoimmista joukkueista. Maa selvitti tiensä kisoihin viimeisestä mahdollisesta vaiheesta 1-0-voitolla Uudesta-Seelannista. Costa Rica jäi Pohjois- ja Keski-Amerikan karsinnoissa neljänneksi Kanadan, Meksikon ja Yhdysvaltojen jälkeen. Joukkue päästi 14 karsintaotteluun vain kahdeksan maalia, mutta teki itse ainoastaan 13. Vuonna 2014 Costa Rica yllätti kaikki selviämällä MM-kisoissa aina puolivälieriin saakka. 

Costa Rican suurin tähti on PSG-maalivahti Keylor Navas. Rajusti aliarvostettu maalivahti on jämähtänyt pariisilaisten riveissä kakkosmaalivahdiksi Gianluigi Donnarumman taakse. Hyökkäyksessä suurin vastuu on ikuisella lupauksella Joel Campbellilla

Espanja ja Costa Rica kuuluvat kisoissa E-lohkoon yhdessä Saksan ja Japanin kanssa. Espanja ja Saksa ovat lohkon selkeät suosikit, mutta Japania pidetään hyvänä haastajana.

Broidi


Jättikerroin 5O.OO Espanjan voitolle

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1 euro Espanjan voitolle (normaali kerroin 1.15)
  4. Jos Espanja voittaa, saat 5O euron ilmaisvedon ilman kierrätystä!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja