Jalkapallo

Argentiina tarvitsee lauantaina voiton Meksikosta

25.11.2022. Suursuosikki Argentiinan turnaus alkoi tiistaina 2-1-shokkitappiolla Saudi-Arabialle. Joukkue on siis käytännössä pakkovoiton edessä lauantai-iltana Meksikoa vastaan. Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous otteluun!

Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto MM-kisoihin (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Ennakko: Argentiina – Meksiko

Kaikkien yllätykseksi C-lohkoa johtaa ensimmäisten otteluiden jälkeen Saudi-Arabia kolmella pisteellä. Toisena ja kolmantena ovat Puola ja Meksiko yhdellä pisteellä. Argentiina on pisteittä pakkovoiton edessä Meksikoa vastaan.

Argentiinan kisat alkoivat nololla 2-1-tappiolla Saudi-Arabialle. Kisojen suuri suosikki johti ottelua vielä ensimmäisen puoliajan jälkeen. Avausjaksolla Lionel Messi onnistui maalinteossa, jonka lisäksi Argentiinalta hylättiin kaksi maalia paitsion vuoksi. Toisella puoliajalla Saudi-Arabia antoi Argentiinalle shokkihoitoa kahdella nopealla maalilla viiden minuutin sisään. Nämä maalit sekoittivat Argentiinan pelaamisen totaalisesti ja joukkueen takaa-ajo jäi pahasti vajaaksi. Miten maa on käsitellyt rajun pettymyksen?

Argentiina on Messin ja Angel Di Marian joukkue. Näiden kahden taiturin kautta rakentuu joukkueen jokainen hyökkäys. Lautaro Martinez on joukkueen ykköshyökkääjä, joka kykenee laittamaan palloa pussiin. Joukkueen puolustuksen tulee parantaa ensimmäisestä ottelusta huomattavasti. Argentiinan puolustus nukahti Saudi-Arabiaa vastaan pariin otteeseen ratkaisevasti. Tähän ei ole varaa Meksikoa vastaan.

Meksikon turnaus alkoi maalittomalla tasapelillä Puolaa vastaan. Meksiko oli ottelun joukkueista aktiivisempi osapuoli ja piti palloa hallussaan 61 %. Ottelun paras maalipaikka siunaantui kuitenkin Puolalle ja sen tähtihyökkääjälle Robert Lewandowskille. Lewandowski pääsi kokeilemaan maalintekoa rangaistuspotkusta, mutta siinä 37-vuotias Guillermo Ochoa veti pidemmän korren. Kokenut Meksikon kulttimaalivahti pelaa jo kolmansia MM-kisojaan.

Meksikon vaarallisimmat maalipaikat syntyvät laitojen kautta. Joukkueen parhaimpia pelaajia avausottelussa olivat laitahyökkääjät Hirving Lozano ja Alexis Vega. Molemmat ovat pienikokoisia ja taitavia pelaajia, jotka rakastavat yksi vastaan yksi tilanteita. He luovat uhkaa harhautuksillaan ja nopeudellaan. Meksiko antaa todennäköisesti pallonhallinnan Argentiinalle ja pyrkii iskemään vastaan pallonriistojen jälkeen.

Broidi


Nappaa 25 euron ilmaisveto – ei kierrätystä

  1. Avaa pelitili Galaksinolle
  2. Talleta vähintään 25 euroa
  3. Lyö 25e veto MM-kisoihin (minimikerroin 1.8O)
  4. Voitit tai hävisit, saat 25 euron ilmaisvedon ilman kierrätysehtoja!

Muita aiheeseen liittyviä juttuja