Jalkapallo

Ratkeaako La Ligan tulikuuma mestaruustaisto sunnuntaina?

14.5.2021. Atletico Madrid, Real Madrid ja Barcelona ovat tositoimissa samaan aikaan sunnuntaina. Äärimmilleen virittynyt mestaruuskamppailu voi ratketa jo nyt, sillä Atletico johtaa Realia 2 pisteellä ja Barçaa 4 pisteellä. Lue Broidin ennakko alta ja nappaa jättikerroin Atleticon mestaruudelle!

Euro Atleticon mestaruudelle tuo satasen

Atletico Madrid on hyvin todennäköinen mestari, sillä joukkueen normaali kerroin La Ligan voitolle on vain 1.33.

Broidi ja Unikrn tarjoavat korotetun kertoimen 1OO.OO Atleticon mestaruudelle. Näin hyödynnät huipputarjouksen:

  1. Siirry Unikrnille
  2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 1O euroa
  3. Lyö euro Atleticon mestaruudelle korotetulla kertoimella 1OO.OO*
  4. Jos Atletico Madrid voittaa La Ligan, sinä voitat 1OO euroa!

*Löydät korotetun kertoimen sivuston Enhanced odds -osiosta. Voit myös lunastaa 2OO % tervetulotarjouksen.


Kuka vie pystin?

La Ligan mestaruustaisto on pysynyt käsittämättömän tiukkana, vaikka jokainen kärkikolmikosta on vuorollaan menettänyt helppoja pisteitä. Triosta jokainen on kärsinyt vähintään kaksi pistemenetystä viimeisen viiden kierroksen aikana. Jopa Sevilla oli ohuesti mukana mestaruuskamppailussa aina viime kierroksille asti.

Nyt järjellä on enää kaksi kierrosta. Atletico on tällä hetkellä mestarisuosikki numero yksi. Se johtaa sarjaa kahdella pisteellä ennen paikallisvastustaja Realia. Barcelona on vastaavasti jäänyt jo neljä pinnaa piikkipaikasta, kun se jämähti viime kierroksella tasapeliin Levantea vastaan. Kataloonien mestaruus vaatisi kahta voittoa ja täydellistä kompurointia madridilaisilta.

Mikäli kolmikko päätyisi tasapisteisiin, niin Real olisi triosta vahvimmilla. La Ligassa ratkaisee tasapisteissä keskinäisten otteluiden pisteet ja sen jälkeen niiden maaliero. Real saalisti keskinäisissä enemmän pisteitä kuin kilpailijansa. Atletico olisi vastaavasti Barcan edellä tasapisteissä, joten barcelonalaisten tilanne näyttää todella heikolta. 

Atletico kohtaa sunnuntaina sarjan keskikastissa majailevan Osasunan, jolla ei ole enää panosta kuluvan kauden suhteen. Tico pääsee matsiin loistavista asetelmista ja se onkin luonnollisesti valtaisa ennakkosuosikki.

Atletico on voittanut viisi keskinäistä kohtaamista putkeen yhteensä maalierolla 16-1. Tämä kertonee kaiken kamppailun lähtökohdista. Kaikki muu kuin rutiinivoitto olisi iso yllätys.

Real Madrid kohtaa vastaavasti Athletic Bilbaon vieraissa. Real lähtee kamppailuun haastavista asetelmista. Se on rämpinyt läpi kevään hurjassa otteluruuhkassa ja sesonkia ovat sävyttäneet lukuisat loukkaantumiset. Sunnuntain matsiin poissaoloja tuli lisää: viimeisimpänä kyydistä tipahti Toni Kroos, joka altistui koronalle. Jo entuudestaan varsinkin puolustuspäässä on reilusti poissaoloja. 

Kaikesta huolimatta Real on päivänselvä suosikki peliin: motivaatiotekijät kääntävät kelkkaa niin valtavasti vieraiden suuntaan. Athleticilla ei ole enää panosta kauden peleissä. 

Barca yrittää pitää ohkaisia mestaruustoiveita elossa kotipelissä Celta Vigoa vastaan. Celta taistelee edelleen pääsystä europeleihin, joten Barcalle on tarjolla ennakkoon ilkein vastustaja. Kaikesta huolimatta Barcelona on jättimäinen suosikki kotipeliinsä. Voittokaan ei tosin välttämättä riitä, mikäli Atletico hoitaa oman pelinsä. 

Tico voikin varmistaa mestaruuden, mikäli se voittaa Osasunan eikä Real päihitä Athleticia. Vastaavasti oma tappio ja Realin voitto sysäisi valkoiset sarjakärkeen. Paljoa jännittävämpää lopetusta La Ligalle tuskin kukaan olisi osannut käsikirjoittaa.


Atletico Madrid mestaruuteen?


Unikrn jo testattu? Katso kaikki tarjoukset

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja