Jalkapallo

Englannin taival MM-kisoissa jatkuu Yhdysvaltoja vastaan

24.11.2022. Alkulohkovaiheen toinen kierros käynnistyy perjantaina. Vakuuttavalla 6-2-voitolla turnauksensa aloittanut Englanti kohtaa toisessa ottelussaan Yhdysvallat. Lue ennakko alta ja hyödynnä lähes pomminvarma huipputarjous matsiin!

Englanti tekee ottelussa maalin? Superkerroin 1.13 → 2.OO

  1. Siirry Mobilebetille
  2. Talleta vähintään 2O euroa
  3. Lyö 1O euroa Englannin maalille kertoimella 2.OO
  4. Jos Englanti tekee yhdenkin maalin, voitat 2O euroa puhtaana käteen!

Tarjous on sekä uusille että vanhoille asiakkaille. Maksimipanos 1Oe.


Ennakko: Englanti – USA

Englanti johtaa B-lohkoa ensimmäisen kierroksen jälkeen kolmella pisteellä. Toisena ja kolmantena ovat Yhdysvallat sekä Wales yhdellä pisteellä. Lohkossa perää pitää Iran pisteittä.

Englanti aloitti kisat vakuuttavasti 6-2-voitolla Iranista. Englanti oli joukkueista selvästi parempi ja maa johti ottelua jo ensimmäisen puoliajan jälkeen maalein 3-0. Englannin maaleista voitossa vastasivat kahdesti Bukayo Saka ja kertaalleen Jude Bellingham, Raheem Sterling sekä vaihtopelaajat Marcus Rashford ja Jack Grealish. Englanti hallitsi avausottelussa palloa 78% eikä heidän puolustustaan testattu toden teolla missään vaiheessa. 

Avausottelussa huolta aiheuttivat Harry Kanen ja Harry Maguiren loukkaantumiset. Molemmat pelaajista otettiin vaihtoon toisella puoliajalla ja heidän pelikuntonsa on perjantain suhteen arvoitus. Kapteeni Kanen poissaolo olisi todella iso menetys Englannille. Kane ei tehnyt avausottelussa maalia, mutta saalisti kaksi maalisyöttöä. Maguire on puolestaan keskuspuolustajana aina parhaimmillaan maajoukkueessa. Hän on iso uhka vastustajalle erikoistilanteissa. 

Yhdysvallat jäi avausottelussa 1-1-tasapeliin Walesin kanssa. Yhdysvallat hallitsi ottelun ensimmäistä puoliaikaa mielin määrin ja 22-vuotias Timothy Weah vei joukkueen johtoon 36. peliminuutilla. Wales sisuuntui toiselle puoliajalle ja lohikäärmeet tulivat ottelussa tasoihin 82. peliminuutilla Gareth Balen rangaistuspotkumaalilla. Yhdysvallat pelasi ensimmäisellä puoliajalla kauniisti pallonhallinnan kautta, mutta heiltä loppui virta toisella puoliajalla. Samaan ei ole varaa Englantia vastaan.

Yhdysvalloilla on turnauksen toiseksi nuorin joukkue, jonka keski-ikä on 24 vuotta. Joukkueesta löytyy paljon nuoria lupaavia pelaajia, jotka ovat tehneet läpimurtonsa Euroopan huipulla. Maan kantavia voimia Weahin lisäksi ovat Christian Pulisic, Weston McKennie, Yunus Musah ja Brendan Aaronson. Yhdysvaltojen heikkous on puolustuspelaaminen, joten on mielenkiintoista nähdä miten se kestää Englantia vastaan.

Broidi


Muita aiheeseen liittyviä juttuja