Jalkapallo

Ennakko: Real Madrid-Chelsea 27.4.2021

Mestarien liigan välierien ensimmäiset osat pelataan tällä viikolla. Tiistaina klo 22 Real Madrid isännöi Chelseaa Estadio Alfredo Di Stéfanolla ennakkoon tasaisessa ottelussa. Juhliiko moninkertainen UCL-voittaja Zinedine Zidane jälleen vai yllättääkö viime vuonna PSG:n finaaliin luotsannut Thomas Tuchel taktiikoillaan? Lue ennakko alta ja hyödynnä huipputarjous!

Viekö Zidane vai Tuchel pidemmän korren?

Sekä Real Madrid että Chelsea voidaan laskea pienimuotoisiksi yllättäjiksi tämän kauden Mestarien liigassa.

Realin peli ei ole oikeastaan missään vaiheessa kautta näyttänyt kovin vakuuttavalta, mutta jollain ilveellä tuloksia on tullut. Olisikohan tämä nyt sitä kuuluisaa voittamisen kulttuuria?

Kovia satsauksia kauteen tehteen Chelsean sesonki kääntyi nousukiitoon, kun Thomas Tuchel otti ohjat tammikuussa. Joukkue on hävinnyt saksalaisen alaisuudessa vain kahdesti: Valioliigassa West Bromwich yllätti lontoolaiset maalein 5-2 ja Mestarien liigassa Porto nappasi lohdutusvoiton puolivälierien jälkimmäisessä osassa.

Chelsealla on viikonlopulta alla iso voitto, kun samoista sijoista taisteleva West Ham kaatui vieraskentällä Timo Wernerin maalilla 1-0. Real Madrid nyhjäsi sen sijaan 0-0-tasapelin Real Betisin isäntänä.

Zinedine Zidanella riittää ottelun alla kokoonpanohuolia, sillä kapteeni Sergio Ramosin lisäksi sairastuvalla lienevät ainakin Toni Kroos, Federico Valverde ja Lucas.

Tuchel saa sen sijaan jalkeille lähes kaikki ykkösmiehet. Artikkelin kirjoitushetkellä vain Mateo Kovacic näyttäisi olevan sivussa ottelusta.

Kertoimien valossa kotijoukkue Real Madrid lähtee otteluun hienoisena suosikkina, mutta ei Chelsean voittokaan Broidia yllättäisi. Maaleilla ottelussa tuskin mässäillään, sillä lontoolaisten puolustus on on ollut todella laadukasta Tuchelin saapumisesta lähtien. Real Madrid on sen sijaan pelannut neljä nollapeliä putkeen kaikissa kilpailuissa.

Broidin tulosveikkaus: 1-1

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Real Madrid: Courtois; Nacho, Varane, Éder Militão, Mendy; Kroos, Casemiro, Modrić; Asensio, Benzema, Vinícius Júnior

Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Thiago Silva, Rüdiger; James, Jorginho, Kanté, Chilwell; Mount, Havertz, Werner


Katso kaikki huipputarjoukset täältä

Broidi

Muita aiheeseen liittyviä juttuja